Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prijsverschil bloemkool nog altijd fors

Komkommerprijs fullservice supermarkten loopt op

Tholen - De prijsontwikkelingen van vijf AGF-producten bij online retailers blijven we wekelijks volgen. Hieronder de laatste prijsverschuivingen voor avocado, bloemkool, Galia meloen, handsinaasappelen en komkommers gezien door Supermarktscanner.nl.

Klik hier voor een vergroting

Aan de wekenlange aanbieding van Plus is in week 21 een einde gekomen, de prijs voor een avocado ligt op het oude niveau en ligt voor 1,49 euro per stuk in de online shop. Het is vergeleken met de andere supermarkten ook de hoogste prijs voor een avocado. Albert Heijn en Jumbo verlagen de vaste prijs met 4 cent naar 1,35 euro per stuk.

Klik hier voor een vergroting

Albert Heijn en Jumbo verlagen de bloemkoolprijs in week 21, waardoor deze in beide supermarkten nu 3,09 euro per stuk kost. Plus houdt de prijs op 3,29 per stuk. Dirk is met 1,99 euro per stuk nog altijd flink goedkoper. Hoogvliet en DekaMarkt houden de prijs net onder de 3 euro.

Klik hier voor een vergroting

Er zijn geen prijswijzigingen voor Galia meloen in week 21.

Klik hier voor een vergroting

De overschakeling naar het overzees seizoen voor citrus heeft nog altijd geen effect op de prijs voor handsinaasappelen. De prijzen voor netjes van 2 kg handsinaasappelen blijven stabiel en de bestaande prijsverschillen ook.

Klik hier voor een vergroting

De vaste komkommerprijzen bij Albert Heijn en Jumbo bewegen omhoog in week 21, Hoogvliet verlaagt de vaste prijs juist met 16 cent naar 0,79 euro. Daarmee ligt de prijs van de fullservice supers AH, Jumbo en Plus op 0,85 cent per komkommer, bij de andere supermarkten kost een komkommer 0,79 cent.

Prijs en kwaliteit
Prijsdata zijn afkomstig van Supermarktscanner.nl en gebaseerd op de online prijzen in de webwinkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, DekaMarkt, Dirk en Hoogvliet. De prijs is een gemiddelde, inclusief de promoties. In deze prijsvergelijking zijn herkomst en kwaliteit niet meegenomen. De meeste supermarkten vermelden deze gegevens niet op hun website, Hoogvliet en Jumbo vermelden het land van herkomst. Mogelijk worden in de bovenstaande prijsvergelijking onrijpe avocado's met rijpe vergeleken en Spaanse komkommers met Hollandse.