Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goede seizoensstart voor Franse Le Canard des Clairettes abrikozen

Twee weken geleden lagen de eerste abrikozen van het merk Le Canard des Clairettes weer in de supermarkten, groentewinkels en restaurants. Deze Franse abrikozen zijn exclusief bij TerreAzur Pays de Loire tot en met september verkrijgbaar in kartons van 1 kilo, maar ook los of in pakbladen.Het seizoen is goed van start gegaan. "We zijn op het gebruikelijke tijdstip begonnen, niet vroeger, maar ook niet later. Onze abrikozen komen uit het zuidwesten van Frankrijk en worden verkocht onder het merk Le Canard des Clairettes, een premiummerk voor abrikozen van topkwaliteit", zegt verkoopverantwoordelijke Fran├žois Philippe. "Op dit moment hebben we dezelfde volumes als vorig jaar. De kwaliteit is goed en de prijzen zijn bevredigend."

De vraag blijft evenwel voorlopig nog wat achter, want het weer moedigt de consumptie van dit zomerfruit niet aan. Zodra het iets warmer wordt, zal de vraag aantrekken.

Voor meer informatie:
Fran├žois Philippe
TerreAzur Pays de Loire
[email protected]

Publicatiedatum: