Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Omzien naar een ander door zelf af te zien"

Hans van den Heuvel aan de start van Cycle for Hope

Tholen - Binnen 48 uur een rondje Nederland van 1.200 kilometer fietsen voor het goede doel. Dat is de uitdaging waar HillFresh-directeur Hans van den Heuvel, zijn zoon Chiel-Jan, collega Leon Blaak, diens vader Gerard en Peter Kempeneers voor staan met de deelname aan de sponsortocht Cycle for Hope, die op zaterdag 20 juni start. Hans maakt deel uit van het team The Rookies - waarvan het team van HillFresh één van de drie subteams vormt - dat in estafettevorm 12 etappes van 100 kilometer af gaat leggen.

Met Cycle for Hope wordt geld ingezameld voor GGZ De Hoop. "Mijn vrouw Trude is vrijwilligster in één van de inloophuizen van De Hoop. Hier kunnen daklozen, verslaafden, eenzamen en verwarde mensen met psychische nood binnen lopen voor een maaltijd, een douche, een wasbeurt voor hun kleren of een goed gesprek of in sommige gevallen een doorverwijzing naar afkickcentrum Dorp De Hoop waar mensen opgenomen kunnen worden om van hun verslaving af te komen", vertelt Hans.


Chiel-Jan van den Heuvel en Leon Blaak

"Op dit moment heeft De Hoop inloophuizen in Dordrecht, Katwijk en Vlissingen die elke week voorzien in enorm veel hulp. En geloof me we hoeven echt niet ver weg meer vandaag de dag voor een heleboel ellende. Voor dit bijzonder goede doel zet ik me dan ook graag in onder het mom 'omzien naar een ander door zelf af te zien'. Zo hopen we zoveel mogelijk geld op te halen voor De Hoop om dit goede werk vol te blijven houden in een tijd dat er vanuit de overheid steeds minder middelen worden vrijgemaakt'", vervolgt Hans.

Met deze sponsoractie hebben The Rookies inmiddels al ruim 80.000 euro opgehaald. "Ik heb veel relaties uit de AGF-sector aangeschreven en de respons is echt hartverwarmend. Geweldig om met zoveel logo's van AGF-bedrijven op het shirt rond te rijden", lacht Hans. "En geld overmaken kan nog steeds. Voor elke gift die je kunt missen zijn we enorm dankbaar!"

Klik hier voor de sponsorpagina
https://deelname.cycleforhope.nl/fundraisers/hans-van-den-heuvel