Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Morrisons verlaagt en bevriest meer dan 400 prijzen

Penny Roemenië mikt op dubbelcijferige groei in 2024
Discounter Penny Romania heeft 2023 afgesloten met een omzet van meer dan RON8,32bln (€716 mln), een stijging van 16% j-o-j en een nieuw record voor het bedrijf. Het is het negende achtereenvolgende jaar dat Penny Roemenië de hoogste omzetgroei rapporteerde onder de foodretailbedrijven van de Duitse REWE Group. Het bedrijf rapporteerde een nettowinst van RON224mln (€19 mln) in 2023, een sprong van 47% ten opzichte van het voorgaande jaar.
Bron: esmmagazine.com

VK: Marks & Spencer ziet winst met 58% stijgen, maar verhoogt bezuinigingsdoelstelling
Marks & Spencer heeft een beter dan verwachte stijging van de jaarwinst bekendgemaakt, omdat de reorganisatie z'n vruchten afwerpt. Tegelijkertijd heeft het bedrijf de kostenbesparingen opgevoerd vanwege de stijgende lonen. De grote retailer rapporteerde een stijging van 58% in de onderliggende winst voor belastingen, tot £716,4 miljoen voor het jaar tot 30 maart.
Bron: standard.co.uk

Zwitserland: Migros reorganisatie rond, 150 banen geschrapt
De reorganisatie van Migros Supermarket Ltd is rond en zal op 1 juli 2024 worden geïmplementeerd. Het doel is om processen te vereenvoudigen, structuren te stroomlijnen en rollen te verduidelijken. Helaas zal dit resulteren in het schrappen van 150 banen. De getroffen werknemers zullen ondersteuning krijgen bij het zoeken naar ander werk. Er is een uitgebreid afvloeiingspakket. Er zal een managementwissel plaatsvinden in de divisie Fresh Produce van Migros Supermarket Ltd.
Bron: corporate.migros.ch

VK: Morrisons verlaagt en bevriest meer dan 400 prijzen
Morrisons heeft de prijzen van meer dan 400 populaire voedingsmiddelen en huishoudelijke schoonmaakartikelen verlaagd en zet de prijzen voor ten minste acht weken vast. Favoriete gerechten als fish and chips en fajitas staan op het menu nu de prijzen van diepgevroren kabeljauwfilets, friet, doperwten, rode kidneybonen, fajita-kits en langkorrelige rijst tot een derde zijn verlaagd. Naast deze laatste prijsverlagingen blijft Morrisons zijn klanten aanbiedingen en promoties op belangrijke producten bieden. Voorbeelden zijn: 2 voor £3 voor Morrisons The Best Asperges en £1 voor Morrisons The Best Jersey Royal Potatoes (450g).
Bron: morrisons-corporate.com

VK: Innocent Drinks lanceert nieuwe Blueberry Focus Super Smoothie
Innocent Drinks heeft de lancering aangekondigd van Blueberry Focus Super Smoothie als onderdeel van het smoothiesassortiment. Blueberry Focus is een mix van blauwe bessen, aardbeien, appel, rabarber en spirulina plus toegevoegde vitaminen.
Bron: talkingretail.com

Barfoots bereikt mijlpaal donatie aan UKHarvest
UKHarvest is verheugd om aan te kondigen dat Barfoots het equivalent van 1 miljoen maaltijden heeft gedoneerd, een verbazingwekkende prestatie. Deze ongelooflijke donatie komt overeen met 420.000 kg voedsel, waaronder suikermaïs, pompoen, courgettes, zoete aardappelen en asperges. De donatie van 1 miljoen maaltijden gaat gepaard met 1592 ton broeikasgassen die anders verspild zouden zijn.
Bron: ukharvest.org.uk

VK: Diepvries snackmerk Pukpip lanceert nieuwe serie sharing bags
Het diepvries snackmerk Pukpip heeft Real Banana Bites gelanceerd - een nieuwe serie zakjes om te delen, met drie soorten diepgevroren plakjes banaan, gedoopt in melkchocolade, pure chocolade of pindakaas.
Bron: retailtimes.co.uk

Publicatiedatum: