Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Productielocatie maakt natuurlijke ingrediënten van groente en fruit

Combilo Food Solutions officieel van start

Combilo Food Solutions is van start gegaan. Deze nieuwe Combilo-onderneming gaat de strijd aan om voedselverspilling te voorkomen in de traditionele wereld van groenten en fruit.
De onderneming heeft het afgelopen jaar een duurzame en veelzijdige eigen productielocatie gebouwd waar natuurlijke ingrediënten gemaakt worden van groente en fruit. Het eerste 'target' is de Nederlandse paprika, die in een vernieuwde, maar verse vorm haar weg vindt binnen de voedingsmiddelenindustrie.Duurzaam houdbaar
In een wereld waarin voedselverspilling een zeer groot probleem is en de behoefte aan duurzame voedselproductie toeneemt, spelen de ontwikkelingen van nieuwe halffabricaten een cruciale rol. "We kiezen voor processen die het product ten goede komen, voedselverspilling in de keten voorkomt en de smaak behoudt en zelfs versterkt. Het resultaat is een duurzaam houdbaar product dat breed toepasbaar is en in diverse industrieën", aldus Rudy Toet, mede-oprichter van Combilo Food Solutions.

Innovatief productieproces
"We geloven in een verantwoorde voedselproductie en nemen actief maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. In ons productiecentrum kunnen we een zo breed scala aan groenten en fruit verwerken tot nieuwe ingrediënten. Een win-winsituatie waarbij voedsel niet onnodig verspild wordt en waar voedselverwerkende bedrijven hun voordeel mee kunnen doen. Het product kan op verschillende manieren worden verpakt, zoals in een duurzame kartonnen IBC's of in 5 kg zakken. Door ons innovatieve productieproces zijn we ook in staat om klant specifieke recepten te produceren."

Voor meer informatie:
Comblo Food Solutions
[email protected]
www.combilo.nl/food-solutions/

Publicatiedatum: