Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese exporteur Onedayone viert 20-jarig jubileum

Onedayone, een grote exporteur van Chinese groenten en fruit, kondigde de viering van de 20e verjaardag van het bedrijf aan. Met als thema "Dankbaar voor onze gezamenlijke reis, samen werken aan een mooie toekomst", vindt de jubileumviering plaats in Yantai, provincie Shandong, China, de thuisbasis van de Onedayone Group.

Het is een boeiende terugblik op de ontwikkeling van Onedayone, vanaf de bescheiden beginjaren tot nu. Het evenement verenigt werknemers, partners en belanghebbenden uit heel China om deze belangrijke mijlpaal te vieren, en tegelijkertijd een sfeer van optimisme en verwachting voor de toekomst te creëren.

Xue Lei, Assistant CEO: "Het bereiken van deze historische mijlpaal vervult ons met trots. Onze reis vanaf de oprichting tot nu is gekenmerkt door zowel uitdagingen als triomfen en heeft ons gevormd tot het bedrijf dat we nu zijn. Onze groei is een bewijs van de toewijding en veerkracht van alle betrokkenen. In een snel veranderende omgeving is het onderhouden van duurzame zakelijke relaties en gemotiveerde werknemers een voortdurende uitdaging. We hebben echter standvastige partnerschappen opgebouwd die de tand des tijds hebben doorstaan. Onze toewijding aan langdurige partnerschappen is de sleutel geweest om dit te bereiken. Vertrouwen, betrouwbaarheid en wederzijds voordeel staan bij ons voorop, waardoor we deze waardevolle connecties ook na verloop van tijd in stand kunnen houden."

Het evenement brengt meer dan 50 leveranciers en partners samen, met ongeveer 200 deelnemers, waaronder relaties met meer dan tien jaar samenwerkingsgeschiedenis. "Ons partnerschap heeft verschillende zakelijke cycli doorstaan, wat het belang onderstreept van gedeelde waarden en duurzaamheid in onze inspanningen," merkte een deelnemer op.

Onedayone profiteert van de voortschrijdende openheid van de Chinese markt en heeft met succes Chinese producten geïntroduceerd op de markten in het Midden-Oosten en Europa. Deze prestatie is voor een groot deel te danken aan de standvastige steun van zowel partners als werknemers. Met hun voortdurende steun en samenwerkingsgeest is Onedayone klaar om levens verder te verbeteren met zijn bewust ingekochte producten.

Voor meer informatie:
Maggie Peng
Onedayone
Tel: +86 187 17865462
[email protected]

Publicatiedatum: