Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gosia van Jole-Mikolajek, Fruitwave:

"Poolse groene asperges prijstechnisch erg interessant"

Tholen - Bij Fruitwave is het seizoen van de Poolse groene asperges gaande. "We werken rechtstreeks met een Poolse aspergeteler. Prijstechnisch is het voor ons een stuk interessanter om met Poolse asperges te werken. Groene asperges zijn normaal altijd erg duur, maar omdat wij voor een goed prijsniveau kunnen leveren, is de vraag erg goed", vertelt Gosia van Jole-Mikolajek.

"We zien dat de Poolse telers de laatste jaren op een professioneel niveau telen en verpakken. Ze doen daarbij niet onder in vergelijking met alle landen en beschikken over alle certificaten om de voedselveiligheid te borgen. Bovendien zijn de Poolse telers bereid om de producten aan te bieden volgens de specificaties van de klant en de kwaliteitsnormen van de Europese retail", vervolgt Gosia.

Het seizoen van de Poolse groene asperges loopt, afhankelijk van de weersomstandigheden, van begin mei tot eind juni. "We verkopen de asperges voornamelijk op de West-Europese markt, variƫrend van retail, service-providers en groothandelsklanten. Naast groene asperges verkopen wij ook andere Poolse groenten van telers waar wij een goede samenwerking mee hebben", besluit Gosia.

Voor meer informatie:
Gosia van Jole-Mikolajek
Fruit Wave B.V.
Leeghwaterstraat 7
3364 AE Sliedrecht
Tel. +31(0)184726372
Mob. +31(0)619228174
[email protected]
www.fruitwave.nl