Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Het lijkt alsof we in een bonenmomentum zitten"

Bloeme Burema (27) is kok. Ze kookte onder andere bij Buffet van Odette en Europizza, en organiseert pop-ups met Café Soigné. Met haar boek 'Briljante bonen' zet ze de vaak ondergewaardeerde boon in het zonnetje. Voor Het Parool neemt ze ons mee langs haar zes favoriete bonen.

Publicatiedatum: