Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl verhoogt loon voor derde keer in 12 maanden

VK: Waitrose geëerd met koninklijk mandaat van King Charles
Waitrose heeft van Zijne Majesteit Koning Charles III het Koninklijk Aanwijzingsbevel gekregen om Retailer en Wijnhandelaar te zijn. Het is het enige koninklijke mandaat dat aan een supermarkt is verleend en een van de eerste die door Zijne Majesteit is toegekend. De Warrant wordt gegeven als teken van erkenning aan bedrijven die gedurende een periode van minstens vijf jaar regelmatig aan het Koninklijk Huis hebben geleverd.
Bron: johnlewispartnership.media

Dino Polska ziet omzet met een vijfde stijgen in eerste kwartaal
Dino Polska heeft voor het eerste kwartaal van zijn boekjaar een omzetstijging van 20,3% op jaarbasis gemeld tot PLN6,7 miljard (€1,6 miljard). Verse producten waren goed voor 41% van de inkomsten van Dino Polska, met name groenten en fruit, brood en het verse vlees van de vleesverwerkende fabriek Agro Rydzyna, aldus het bedrijf.
Bron: esmmagazine.com

Italiaanse baan voor autonome winkeltechnologiebedrijf Sensei nu Conad Grab and Go-winkel opent in Trento
Sensei, een in Portugal gevestigde leverancier van autonome winkeltechnologie, heeft een deal aangekondigd op de Italiaanse markt met de opening van de tweede autonome supermarkt van het land. De nieuwe buurtwinkel TuDay Prendi & Vai van Conad ligt in het historische centrum van Trento en belooft een snellere en handigere winkelervaring zonder in de rij te hoeven staan of producten te scannen.
Bron: retailtechinnovationhub.com

Lidl VK verhoogt loon voor personeel voor derde keer in 12 maanden
De Britse tak van de Duitse supermarktgroep Lidl zei dat het de lonen in juni met meer dan 3% zou verhogen, waardoor duizenden werknemers een derde loonsverhoging in 12 maanden krijgen. Lidl zei dat het de lonen voor personeel in heel Groot-Brittannië zou verhogen naar 12,40 pond per uur in plaats van 12 pond per uur, terwijl personeel in Londen 13,65 pond per uur zou krijgen in plaats van 13,55 pond per uur.
Bron: reuters.com

Britten maken zich op voor eerste grote BBQ-weekend van het jaar nu het warme weer eindelijk aanbreekt
Met de voorspelling dat de temperaturen in het weekend de 24 graden zullen aantikken, heeft Tesco de vraag naar BBQ-producten bovenaan de boodschappenlijstjes zien staan. Gebaseerd op de groeiende vroege vraag, voorspelde Tesco dat het van vrijdag tot en met zondag: 100.000 verpakkingen van plantaardige vleesalternatieven zou verkopen; meer dan 1 miljoen bakjes aardbeien.
Bron: tescoplc.com

VK: Gezinnen lopen gratis voedselregeling mis
De gemeenteraad van Leeds heeft gezegd dat bijna 3.000 gezinnen mogelijk een gratis voedselprogramma mislopen. Healthy Start is een NHS-programma dat vrouwen helpt die zwanger zijn of jonge kinderen hebben en een uitkering ontvangen. Degenen die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen een prepaidkaart waarmee ze melk, groenten en fruit kunnen kopen. De gemeente zei dat ongeveer 8.000 gezinnen in de stad in aanmerking zouden kunnen komen, maar dat slechts 68% van hen gebruik maakt van de regeling.
Bron: bbc.com

Publicatiedatum: