Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warschau, Polen, 17-18 september 2024

Schrijf je in voor matchmaking-sessie met Poolse retailers

Na het recente succesvolle evenement van B2B-bijeenkomsten tussen inkopers van groenten en fruit van grootwinkelbedrijven, staat de nieuwe editie van het Fresh Food Leader-evenement voor de deur: "Zakelijke ontmoetingen met inkopers van grootwinkelbedrijven in Polen", Warschau, 17-18 september 2024".

De missie van Fresh Food Leader is om telers en productiebedrijven te helpen een concurrentievoordeel te krijgen door directe relaties te leggen met buitenlandse kopers van winkelketens, en zo hun bedrijf te ontwikkelen. De Poolse markt staat bekend om zijn sterke distributienetwerk en dynamische groei. Deelnemende kopers van groenten en fruit zijn: Arhelan, Auchan, Biedronka Carrefour, Chata Polska, Dino, E.Leclerc, Eurocash Group (frisco.pl, Delikatesy Centrum, abc, Lewiatan, Groszek, Eko, Mila), Intermarche, Nasz Sklep, Netto, Polo Market, Selgros, Spar, Stokrotka, Żabka.

Er zal ook een mogelijkheid zijn om te spreken met inkoopmanagers van nationale import-exportbedrijven en groothandelaars. Inkoopmanagers van planten en bloemen zullen de bijeenkomsten bijwonen.

Communicatie naar alle kopers van grootwinkelbedrijven in Polen
Nieuw dit jaar is dat het profiel van deelnemende bedrijven (naam, assortimentsbeschrijving, enz.) naar kopers van alle ketens in Polen wordt gestuurd. De registratie sluit eerder dan gebruikelijk.

Programma
Het evenement duurt twee dagen om de gelegenheid te bieden om zowel kopers van grootwinkelbedrijven als kleinere deelnemers aan de retailmarkt te ontmoeten.

Dinsdag 17 september
13:30 - 15:00 Welkomstlunch
15:00 - 18:00 Bezoek aan een selectie van supermarkten van grootwinkelbedrijven in Polen

Woensdag 18 september
09:00 – 13:00 B2B-bijeenkomsten met inkopers van grootwinkelbedrijven
13:00 – 14:00 Lichte Lunch
14:10 – 16:00 B2B-bijeenkomsten met inkopers van grootwinkelbedrijven
17:00 Cocktail Diner Party

Extra bijeenkomsten gedurende de twee dagen
• Importerende bedrijven en nationale groothandelaars die geïmporteerde producten beheren namens de regionale retailers (die ofwel geen groenten en fruit rechtstreeks importeren of zonder eigen logistieke platforms voor AGF-producten).

• Een snelgroeiend landelijk bedrijf gespecialiseerd in foodservicekanalen dat ook regionale supermarktketens en online retailers bevoorraadt.

• Een binnenlandse nationale speler in logistiek en een full-serviceprovider voor exporteurs in Polen die nationale retailers direct willen leveren, waarbij tussenpersonen worden omzeild (en dit ook doen met kleine hoeveelheden).

Gratis webinar
Fresh Food Leader organiseert een gratis webinar met overzicht van de Poolse markt.

Klik hier om te registreren

Wat deelnemers zeggen
"Het evenement van Fresh Food Leader staat zeker al in mijn agenda," zegt Juan Jose Ibarra Ortega, verkoopmanager van Moyca Grapes SL.
Zie wat deelnemers zeggen over de laatste editie van het evenement op www.freshplaza.com.

Hoe deel te nemen
Er is inschrijfgeld verschuldigd. Organisatoren garanderen ten minste vijf face-to-face bijeenkomsten met inkopers van supermarktketens.

Voor meer informatie:
Fresh Food Leader
Tel: (+39) 349 7404 885
[email protected]
www.freshfoodleader.com

Publicatiedatum: