Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oogst van start

Goede prijzen Indiase mango's

"De nieuwe mango-oogst in India is momenteel gaande", zegt Himant Chavda, voorzitter van de Indiase exporteur Krish International: "Onze mango-export is van start gegaan en op dit moment bevinden we ons in het oogstseizoen. We exporteren voornamelijk drie soorten mango's: Kesar mango, Alphonso mango en Badami mango, waarvoor de vraag altijd hoog is vanwege hun unieke smaak. Kijkend naar de huidige situatie, verloopt het mangoseizoen goed. De prijzen zijn zowel goed als stabiel, wat betekent dat we verwachten dat onze exportvolumes de komende weken zullen toenemen."

Ondanks berichten over hittegolven, zijn de mango's van Krish niet beïnvloed, volgens Chavda. "In onze regio is het weer nog steeds gunstig voor de mango's, dus de geoogste hoeveelheden en de kwaliteit zullen op een zeer goed niveau liggen. Met deze export in gedachten, ligt onze focus voor de handel op de markten van Europa, de Golf, Canada en de VS, die altijd de Indiase mango's verwelkomen."

De grootste impact van de crisis in de Rode Zee komt van hogere tarieven voor luchtvracht, legt Chavda uit: "Met de aanhoudende crisis in de Rode Zee dit jaar, wordt veel algemene zeevracht omgezet in luchtvracht. Dit heeft een grote impact op de luchtvracht zelf, aangezien we logischerwijs een stijging van de vrachttarieven zien, vergeleken met vorig jaar. Gelukkig hebben onze klanten de huidige situatie geaccepteerd, zich eraan aangepast en we zijn blij dat we hen de zendingen kunnen blijven sturen."

Omdat klanten de nieuwe situatie en hogere transportprijzen lijken te hebben geaccepteerd, is Chavda ervan overtuigd dat ze op weg zijn naar een succesvol mangoseizoen. "Het huidige mangoseizoen zal ons de kans bieden om onze volumes te verhogen, en we worden zeker gesteund door de bestellingen van onze kopers. Al met al hebben we goede hoop dat dit seizoen uitstekend voor ons zal uitpakken," concludeert hij.

Voor meer informatie:
Himant Chavda
Krish International
Tel: +917878119473
[email protected]
https://www.barhidatesindia.com

Publicatiedatum: