Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rubyglow ananas op Amerikaanse markt gelanceerd

Fresh Del Monte Produce introduceert Rubyglow™ ananassen op de Amerikaanse markt na een eerste lancering in januari in China, waarna een wereldwijde wachtlijst volgde. Rubyglow ananassen, met een dieprode buitenkant, heldergeel vruchtvlees en een uitgesproken zoete smaak, zijn een nieuwe variëteit van de tropische vrucht en de meest exclusieve, high-end ananas die Fresh Del Monte aanbiedt.

De ananas zal in het hele land verkrijgbaar zijn via geselecteerde regionale retailers en online bij gespecialiseerde retailers. Rubyglow ananassen, die worden aangeboden als een ultra-premium luxe 'designer' vrucht die in de smaak valt bij de consument in het hogere segment, vormen een uitbreiding van het assortiment innovatieve ananassen van het bedrijf.

"Wij bieden een uitgebreid assortiment van verschillende ananasvariëteiten, van traditionele tot extra zoete versies, in verschillende formaten, en ananas om als geschenk te geven, zoals Pinkglow® ananas - 's werelds enige roze ananas - en nu Rubyglow ananas," zegt Melissa Mackay, vice president marketing voor Noord-Amerika. "Met zijn kenmerkende felrode schil en extra zoete smaak is Rubyglow een exclusieve ananas die slechts beperkt verkrijgbaar is."

De Rubyglow ananas wordt na een veredelingsperiode van 15 jaar geteeld in Costa Rica en heeft een geregistreerd octrooi in de Verenigde Staten. Het is een kruising tussen een traditionele ananas en een Morada variëteit, waardoor een hybride fruit ontstaat door middel van traditionele veredelingstechnieken. Het duurt twee jaar om elke Rubyglow ananas te kunnen oogsten, die op natuurlijke wijze aan de plant rijpt en zonder kroon wordt verkocht in elegant ontworpen verpakkingen. Deze ingewikkelde en tijdrovende teeltcyclus - in combinatie met een beperkte zaadvoorraad - zijn de redenen voor de schaarste van Rubyglow ananassen op de Amerikaanse markt en wereldwijd.

Het assortiment innovatieve verse ananassen van het bedrijf omvat:

  • Del Monte Gold® Extra Sweet Pineapples, die twee keer zo zoet zijn als traditionele variëteiten en een goudgeel vruchtvlees hebben en verkrijgbaar zijn in meerdere maten, waaronder de Grandissimo Gold® grand pineapple.
  • Honeyglow® ananassen, die met de hand worden geoogst op het hoogtepunt van zoetheid en rijpheid en verkrijgbaar zijn in gewone maten en kleinere opties zoals de Mini Honeyglow® ananas en Precious Honeyglow™ ananas.
  • Pinkglow, Fresh Del Monte's eigen variëteit van felroze ananas.
  • Del Monte Zero™ koolstofneutrale ananas, gecertificeerd door SCS Global Services.

Net als alle ananassen van Del Monte en andere Fresh Del Monte producten, worden Rubyglow ananassen duurzame geteeld, geoogst en vervoerd.

Del Monte Rubyglow ananassen zullen direct beschikbaar zijn bij geselecteerde groentenspeciaalzaken en AGF-retailers in het heel de VS, met prijzen die worden bepaald door de retailers zelf.

Voor meer informatie:
Vers Del Monte
[email protected]
https://freshdelmonte.com/rubyglow/

Publicatiedatum: