Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw partnerschap tussen LogisticDocuments.com en FreshERP

Beter inzicht in de reis van de container

Fresh IT Services en LogisticDocuments.com zijn onlangs een samenwerking gestart. Door middel van een API-integratie bieden deze Nederlandse softwarebedrijven huidige en potentiële klanten beter inzicht in de reis van hun containers. Klanten ontvangen, door gebruik te maken van deze integratie, updates zoals ETA (Estimated Time of Arrival), containerbewegingen binnen de haven en douane-inspecties, zowel binnen FreshERP als op het LogisticDocuments.com platform. Op de foto v.l.n.r. Gertrude de Rijk (Implementatie-consultant FreshERP), David van den Heuvel (Directeur LogisticDocuments.com) en Hans de Wit (Commercieel Directeur &
Co-Owner Fresh IT Services & DNA Services)

Vanaf nu kunnen gebruikers van FreshERP cruciale updates van containerreizen, inclusief ETA (Estimated Time of Arrival), vertragingen en geplande douane-inspecties, vinden in FreshERP, automatisch gevoed vanuit LogisticDocuments.com. Daarnaast worden gebruikers met slechts één klik in FreshERP doorgestuurd naar de bijbehorende zending op het LogisticDocuments.com platform, waar ze meer inzicht krijgen in hun inkomende containerladingen. Samenwerking met supply chain-partners, zoals het delen van verschepingsgegevens die nodig zijn voor de douane-inklaring, en het uploaden van bijbehorende documenten, kan ook rechtstreeks op LogisticDocuments.com worden gedaan.

Samen streven Fresh IT Services en LogisticDocuments.com ernaar om het supply chain management van importeurs en exporteurs te verbeteren door relevante gegevens te leveren aan de gebruikers van hun software.


Automatisch containers traceren: Details van de reis eenvoudig terug te vinden.

"DNA groeit hard, mede door het creëren van strategische partnerships en de realisatie van software-integraties," aldus Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA Services & Fresh IT Services. "Doordat we ons partner-ecosysteem uitbreiden kunnen we onze klanten extra functionaliteit aanbieden. LogisticDocuments.com integreert naadloos met FreshERP, een softwarepakket voor bedrijven die aardappelen, groenten- en fruit (AGF) verhandelen, verwerken of vervoeren. De FreshERP-software, die wij in 2022 hebben overgenomen, is een branche-oplossing die wij steeds vaker implementeren. Met dit partnership kunnen wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Ik geloof in de samenwerking tussen winnende bedrijven waardoor we beiden groeien en klanten blij maken!"


Geïntegreerde communicatietool zorgt voor significant minder belletjes en mailtjes.

Voor meer informatie:
David van den Heuvel
LogisticDocuments.com
Handelscentrum ZHZ 55
2991 LD Barendrecht
+31 (0)180 61 70 11
[email protected]
www.logisticdocuments.com

Hans de Wit
DNA Services
+31 (0)6 82 956 031
[email protected]
www.dnaservices.nl

Publicatiedatum: