Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
C. Gottmann importeert al ruim 25 jaar mango’s uit Puerto Rico

"De Europese markt heeft inmiddels de kwaliteit van de Puerto Ricaanse Keitt mango’s omarmd"

Tholen - C. Gottmann importeert inmiddels al meer dan 25 jaar mango's uit Puerto Rico. "De eerste container met mango Keitt is inmiddels gearriveerd, iets eerder dan voorgaande jaren, maar de kwaliteit is werkelijk uitmuntend. Een geweldig klimaat en een goede kennis van telen hebben door de jaren heen geleid tot een prachtig product, die zich met elk ander land kan meten. De eerste mango's hebben hun weg al gevonden naar diverse klanten in binnen en buitenland", vertelt Ron Duinkerke.

Het mangoseizoen in Puerto Rico loopt van aankomst week 15/16 tot week 31/32. "De mango's worden wekelijks geoogst, verpakt en verscheept met een transittijd van slechts 10 dagen. De Europese markt heeft inmiddels de kwaliteit van deze Puerto Ricaanse Keitt mango's omarmd en onze klanten waarderen niet alleen de zoetheid en het aroma van de Keitt mango, maar ook het feit dat ze afkomstig zijn van een bron die voldoet aan de strengste normen", aldus de importeur.

Voor meer informatie:
C. Gottmann BV
Ron Duinkerke
[email protected]

Patrick Walter
[email protected]