Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Deze stap laat zien dat we goed bezig zijn"

Urschel Nederland opent officieel nieuw pand

Tholen - Urschel Nederland heeft op woensdag 10 april officieel haar nieuwe pand in Tiel geopend. Het lintje werd doorgeknipt door Frank van der Meijden, burgemeester van Tiel, en Alan Major, Chief Sales Officer van Urschel, waarna de feestelijkheden voor de rest van de dag konden beginnen. "Met de uitbreiding zijn we het grootste Urschelkantoor van Europa geworden en zijn we als Nederland nu de hub van de firma naar Europa toe", vertellen Patrick Jansen, Senior sales manager, en Luc van Buynder, Technical sales director Europe, van het bedrijf, wat nu dus haar oude pand in Wijk bij Duurstede achter zich heeft gelaten.

Klik hier voor de fotoreportage


De directie Europa, directie Azië en het Nederlandse team.

"Een mijlpaal voor ons, maar eigenlijk voor heel Urschel Europa", zo beschrijft Luc de opening. "Het laat zien dat het gewoon hartstikke goed gaat. We hebben vestigingen door heel Europa. Je kunt het zo gek niet bedenken of Urschel heeft er een pand staan. Deze draaien allemaal zeer goed, dus om te kunnen zeggen dat wij daar nu de hub vanuit de Verenigde Staten voor zijn, is natuurlijk prachtig."

"De uitbreiding was ook wel nodig", zo lacht hij. "In eerste instantie natuurlijk omdat we als firma stappen hebben gezet. We hebben een zeer brede range aan verkleiningsmachines, waar je alle kanten mee op kunt op het gebied van voedselverwerking. In deze tijden blijkt hier een alsmaar groeiende vraag naar te zijn. Daardoor zie je dat eigenlijk alle vestigingen een mooie gestage groei doormaken en er een directe lijn naar Europa nodig was. Deze was eerst gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar door de problemen met Brexit is dit verschoven naar Nederland."

Ruimte beschikbaar voor alle machines
"Bovendien was het pand Nederland/België ook gewoon simpelweg te klein", vult Patrick aan. "Voor het aantal medewerkers, maar ook in magazijnruimte. Met de nieuwbouw zijn we qua oppervlakte nu ongeveer keer 4 gegaan. Zo hebben we nu een zeer groot warehouse, waar we onze klanten, maar ook die van onze collega-landen, kunnen voorzien. We hebben de mogelijkheid alle machines van Urschel hier op voorraad te hebben. Bovendien hebben we deze ook beschikbaar voor demonstraties. Wanneer een klant langskomt, kunnen we dus voor elke mogelijke machine, met onze vaste demomanagers, een demonstratie geven. Daarnaast gaan we uiteraard ook nog altijd naar de klant toe als dit de wens is. De mogelijkheden zijn eindeloos nu het nieuwe pand gerealiseerd is."


Het team van Nederland en België van links naar rechts: Michael Otter, Jeffrey Duiveman, Marjan van Garderen, Jasper van Ewijk, Harry Otter, Luc van Buynder, Patrick Jansen, Nick de Rooij, Jan-Kees Bezemer, Rita D'hooge, Erik Hartman, Björn de Jaeger, Angelique de Laat, Annelies Smorenburg. Jan Petersen moest helaas eerder weg waardoor hij niet op de foto staat, maar net zo goed bij het team hoort.

Mooie dag
En dat werd woensdag dan ook grootschalig gevierd met klanten, relaties en medewerkers. "We kunnen niets anders zeggen dan dat het een zeer geslaagde dag was. Na de officiële opening hebben we van 13.00 uur tot 16.00 uur met iedereen het heuglijke moment kunnen vieren. Zo hebben we verschillende demo's en rondleidingen gedaan om alle mogelijkheden in het nieuwe pand te laten zien. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek."

"Ook over de opkomst waren we meer dan tevreden. Het is toch altijd even afwachten of iedereen de tocht naar Tiel wil maken, maar uiteindelijk bleek de bereidheid groot. Het was een prachtige dag, die we na het officiële gedeelte op een mooie manier hebben kunnen afsluiten met een etentje met de directie Europa, directie Azië en het Nederlandse team", besluiten de heren.

Klik hier voor de fotoreportage

Foto's Daan Sturm

Voor meer informatie:
Patrick Jansen
Luc van Buynder
URSCHEL B.V.
Morsestraat 1
4004 JP | Tiel
Tel: +31(0)343 575 454
[email protected]
nl.urschel.com