Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote opkomst inloopborrel VBO Fresh Port

10 april vond de inloopborrel van VBO Fresh Port plaats. VBO Fresh Port koos voor de kantoorlocatie van Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard voor een informele bijeenkomst van haar leden over de laatste ontwikkelingen in de agroversfood-logistieke hub Dutch Fresh Port en de kansen die Nieuw Reijerwaard te bieden heeft.

De ondernemers van VBO Fresh Port werden bijgepraat over de stand van zaken van de uitgifte op Nieuw Reijerwaard en de ambities van Dutch Fresh Port om het meest duurzame bedrijventerrein van Europa te blijven.

"We zijn het grootste economisch cluster in de agroversfood, maar daarmee hebben we ook de grootste reststroom van 'afgekeurde' groenten en fruit. Hier willen we een goede afzetmarkt voor ontwikkelen, zodat ook daarmee geld verdiend kan worden en er veel minder verspilling is. En via onze branding laten we zien wat een grote economische factor we zijn in Nederland."

Bron: Dutch Fresh Port

Publicatiedatum: