Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dion van Vliet, Yex:

"Klanten blijven terugkomen voor snake fruit"

Tholen - Yex heeft dit seizoen een nieuwe exoot aan haar assortiment toegevoegd: snake fruit, ook wel salak genoemd. "Wij hebben het snake fruit de afgelopen weken al enkele keren binnen gehad en zijn begonnen met kleine volumes. De volumes stijgen nu al wat doordat er steeds meer klanten aanhaken. Het product is interessant doordat het uiterlijk heel speciaal is, deze heeft wat weg van een slangenhuid en de smaak is lichtzoet. Over het algemeen wordt de vrucht los geconsumeerd", vertelt Dion van Vliet.


Snake fruit en mangosteen uit Indonesië

"Voor ons is het een mooie kans omdat wij de salak ofwel 'snake fruit' mee kunnen importeren met de mangosteen, wat één van onze meest snelgroeiende producten uit Indonesië is. De salak is een mooie aanvulling op het assortiment in exoten en is interessant voor bijvoorbeeld horeca, markten en zelfs retailers waar wij het product aan leveren! Het product wordt tot nu toe goed ontvangen door onze klanten welke terug blijven komen voor de exoot. Doordat wij meerdere zendingen per week hebben van zowel salak als mangosteen blijft de voorraad vers en hebben wij deze producten vrijwel altijd goed op voorraad."

Voor meer informatie:
Dion van Vliet
Yex
+31 6 12 54 66 03
[email protected]
www.yex.nl