Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Labour wil 'fruitspecilaisten' terug in hoofdstraat krijgen

Spanje: Alimerka verbetert efficiëntie en duurzaamheid van toeleveringsketen met Cimcorp
Juan Carlos Suárez Fueyo, logistiek directeur bij Alimerka: "Bij het overwegen van de mogelijkheid om onze logistiek te verbeteren, vooral in het fruitmagazijn, zochten we naar leveranciers die bewezen oplossingen in onze sector boden. Toen kwamen we Cimcorp tegen, een bedrijf dat al succesvolle oplossingen had geïmplementeerd bij vergelijkbare ondernemingen."
Bron: cimcorp.com

VK: Tesco verklaart dat prijsdruk afneemt terwijl winsten stijgen
Tesco heeft verklaard dat de prijsdruk op supermarkten is afgenomen nu het bedrijf bumperverkopen en winsten voor het afgelopen jaar rapporteert. De grootste supermarktketen van het VK zei dat de winst vóór belastingen £2,3 miljard bedroeg, een stijging van £882 miljoen, terwijl de verkopen met 4,4% stegen tot £68,2 miljard in het jaar tot 24 februari. Het bedrijf zei dat de prijsinflatie voor boodschappen "aanzienlijk verminderd" was.
Bron: bbc.com

VK: Labour onthult plan om 'detaillisten' in hoofdstraat terug te krijgen
Analyse van de Labour-partij beweert dat er onder de Conservatieven sinds 2010 3.700 minder groente- en fruitwinkels, slagers en krantenwinkels zijn, en dat bovendien 385 steden hun laatste bankfiliaal hebben zien sluiten, of hebben aangekondigd dat ze binnenkort zullen sluiten.
Bron: oxfordmail.co.uk

VK: M&S innoveert richting Netto Nul door nieuwe Plan A partnerschapsfinanciering
In de komende maanden zullen meer projecten worden aangekondigd, maar enkele van de initiatieven zullen kijken naar Water - Het toepassen van innovatieve oplossingen voor water in irrigatiesystemen, zoals nanobubbeltechnologie (water met verhoogde zuurstof) en organische componenten, om waterbronnen te behouden in de productie van fruit en koolsoorten in regio's met waterschaarste.
Bron: corporate.marksandspencer.com

Duitsland: Galeria Karstadt Kaufhof terug naar oude eigenaar
Galeria Karstadt Kaufhof heeft eindelijk een nieuwe eigenaar gevonden, die verrassend genoeg een voormalige eigenaar blijkt te zijn. Eigenaar van Hudson's Bay, Richard Baker, heeft de overname van de Duitse warenhuisgroep bevestigd.
Bron: retaildetail.eu

Kaufland opent zijn marktplaats in Polen en Oostenrijk
Kaufland, een van de grotere e-commerce platforms in Duitsland, breidt uit naar Polen en Oostenrijk in de komende late zomer. Vorig jaar werd Kaufland al actief met zijn marktplaats in Slowakije en Tsjechië.
Bron: ecommercenews.eu

Publicatiedatum: