Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indonesië kan jaarrond limes naar Europa verzenden

"Naast het telen van onze eigen limes hebben we ook andere telers die ons voorzien. We leveren tussen de 50-80 ton per maand en zouden meer kunnen leveren. In Indonesië is er het hele jaar door productie". aldus legt Hendro Firmanto. Limeshandelaar Restu Hajat Keluarga is gevestigd in Gresik, Oost-Java in Indonesië. De limes worden geteeld in verschillende dorpen, namelijk Glatik, Kebunagung en Bolo, evenals andere dorpen rond het subdistrict Ujungpangkah.

De lime is erg populair in Indonesië en wordt op veel verschillende manieren gebruikt; consumenten zien de lime als een middel om de immuniteit tegen ziektes en infecties te verhogen. Het wordt ook veel gebruikt in de voedsel- en drankindustrie voor smaakstoffen en sap. Limes worden ook gebruikt in antibacteriële middelen en om ademhalingsstoornissen te behandelen in de vorm van een inhalator of verdamper.

"Op dit moment leveren we aan de binnenlandse markt in Indonesië, maar we kijken ook verder naar markten zoals Europa, de VS, het Midden-Oosten en China. We zouden een geschatte 50 ton per maand kunnen exporteren."

Voor meer informatie:
Hendro Firmanto
Restu Hajat Keluarga
Tel: +62 813 586 71239
[email protected]
restuhajat.com

Publicatiedatum: