Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MSC gaat citrus rechtstreeks vanuit Port Elizabeth naar EU verschepen

Mediterranean Shipping Company (MSC) heeft zijn koelketenlogistiek in Zuid-Afrika verbeterd met een nieuwe wekelijkse directe dienst van de haven van Port Elizabeth naar het Middellandse Zeegebied en Montreal. Deze Eastern Cape Citrus Service zal gebruikmaken van het netwerk van MSC, inclusief een tussenstop in Las Palmas, alvorens de Middellandse Zeehavens en Montreal te bereiken, zo meldt Zane Godwin, commercieel directeur van MSC in Durban.

De dienst is erop gericht om te voldoen aan de eisen van tijdgevoelige ladingen, waarbij acht schepen voor deze route worden ingezet, te beginnen met de MSC Nederland III, die gepland staat om op 16 mei in Port Elizabeth aan te komen. De rotatie van de dienst omvat stops in Las Palmas, Rotterdam, Antwerpen en Le Havre, met transittijden van 13 dagen naar de Canarische Eilanden en 22 tot 25 dagen naar de Europese havens.

Dit initiatief volgt op de recente opening van een koelopslag in Cato Manor, nabij de haven van Durban, dat in staat is om 10.000 pallets met verpakt citrus te verwerken.

Bron: freightnews.co.za

Publicatiedatum: