Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Heijn en Holland Food Service gaan samenwerken in zorgsector

Albert Heijn Zakelijk gaat de samenwerking aan met Holland Food Service. Albert Heijn biedt een breed en betaalbaar assortiment met een sterke focus op biologische en plantaardige producten, dat goed aansluit op de dienstverlening van Holland Food Service en de behoeften van verschillende zorgorganisaties, zo melden de partijen. "Hierdoor kan ingespeeld worden op de trends en ontwikkelingen in de zorgmarkt; duurzaamheid, budgetbeheer en expertise."

Holland Food Service, het familiebedrijf dat in 1892 als kruidenier startte, is inmiddels uitgegroeid tot de totaalleverancier op het gebied van eten en drinken voor zorginstellingen. De organisatie bereidt dagelijks eten en drinken voor ongeveer 30.000 cliƫnten en distribueert door heel Nederland.

Ruime keuze en betaalbaarheid
"Zowel kleine als grote zorgorganisaties zoals; Verpleeg- en verzorgingshuizen, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg en Jeugdzorg kunnen met hun variƫrende behoefte op Holland Food Service en Albert Heijn rekenen."

"Wij zijn blij met de start van de samenwerking met Albert Heijn, we koppelen kennis aan service en zoeken samen met onze medewerkers, partners en relaties naar de ideale balans tussen kwaliteit, betaalbaarheid en beleving", aldus Sanne van Rijn, Commercieel directeur bij Holland Food Service.

Meer dan alleen boodschappen
Zorginstellingen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van budgetbeheer, scholing, dagmenu's, workshops, trainingen en conveniencemaaltijden vinden in Albert Heijn en Holland Food Service een partner. Ook wordt ondersteuning geboden bij duurzaamheidsinitiatieven om bijvoorbeeld voedselverspilling te reduceren en waste management zoals plastic retour stromen.

"Onze partners zijn voor ons heel belangrijk, wij zijn dan ook heel enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Holland Food Service", aldus Rob Heesen, Directeur Business Development & Partnerships bij Albert Heijn. "Samen zijn we in staat om een nog bredere groep klanten in de zorgsector te helpen met lekker eten en drinken, of een gezondere keuze door toegang tot de juiste producten."

Bron: Albert Heijn

Publicatiedatum: