Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Heijn bereikt akkoord voor de CAO Logistiek

Albert Heijn heeft een onderhandelingsresultaat bereikt met de vakbonden FNV en CNV over een nieuwe CAO Albert Heijn Logistiek. Er werken 6.000 medewerkers in de distributiecentra, zo meldt de supermarktketen. Daarmee zijn de stakingen van de baan.

Er is een loonsverhoging van 4% en een nominale verhoging van €25,- op basis van een fulltime dienstverband afgesproken. Daarnaast is onder meer een hogere beloning voor uitzendkrachten die werken op zaterdag en een toeslag op zaterdag voor eendaagse parttimers overeengekomen. De nieuwe CAO heeft een looptijd van een jaar van 15 april 2024 t/m 14 april 2025.

De vakbonden leggen dit onderhandelingsresultaat voor aan hun leden.

Sonja Boelhouwer, directeur omnichannel operatie bij Albert Heijn: "Wij vinden goede arbeidsvoorwaarden belangrijk. Het onderhandelingsresultaat met een nog verdere verbetering van onze CAO onderstreept dat we onze collega's en hun inzet voor Albert Heijn zeer waarderen."

Bron: Albert Heijn

Publicatiedatum: