Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jumbo België verzelfstandigt winkels in Lanaken, Heusden-Zolder en Sint-Lambrechts-Herk

Jumbo België ziet voordelen om met franchise ondernemers te werken. Niet alleen in de bouw van nieuwe winkels, maar ook in de inrichting van haar bestaande winkels. Daarom draagt Jumbo België halverwege dit jaar de winkels in Lanaken, Sint-Lambrechts-Herk en Heusden-Zolder met vertrouwen over aan ondernemers.

"Bij Jumbo staan samen, ondernemen en winnen voorop. Dit betekent dat we altijd kijken wat de beste stappen zijn voor Jumbo om onze klant te verrassen en in te zetten op duurzame groei. Nu we ruim vier jaar onderweg zijn met Jumbo in België kijken we naar wat onze formule succesvol maakt in België. We zien daarbij dat winkels die door franchise ondernemers aangestuurd worden, meer mogelijkheden hebben om lokaal een bijdrage te leveren aan de omgeving en de winkel rond de klant te bouwen. Dat zit in verschillende elementen. Door de betrokkenheid en het gevoel bij het lokale marktgebied van een ondernemer kan bijvoorbeeld nog beter worden ingespeeld op de (maatschappelijke) behoeften, lokaal relevant assortiment opgenomen worden in het assortiment en extra ambacht aan de winkel worden toegevoegd" zegt Peter Isaac, directeur Jumbo België.

Op 10 juni 2024 gaat de Jumbo winkel in Lanaken over naar ondernemersduo Stefan Custers en Meghan Smeets. Op 17 juni 2024 draagt Jumbo de winkel in Sint Lambrechts Herk over aan Hub Arends. Vervolgens neemt het ondernemersduo Ali Aydogdu en Inge Janssen de winkel in Heusden Zolder op 15 juli 2024 over. "Deze ondernemers zijn allemaal goed bekend met de Jumbo formule en haar uitgangspunten en staan te springen om van de winkels een nóg groter succes te maken in hun marktgebied. De arbeidscontracten van de collega's in deze winkels worden met de huidige arbeidsvoorwaarden door de ondernemers overgenomen. Er zullen geen arbeidsplaatsen verloren gaan, alle medewerkers gaan dus gewoon mee over," licht Peter Isaac toe.

Bron: Jumbo

Publicatiedatum: