Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
onderzoek naar zeldzame hartaandoening

Sponsoractie Marathon van Rotterdam voor broer van AGF-transporteur

Barbara Calkhoven - Pons loopt op 14 april april de Marathon van Rotterdam. "Voor velen is dit een persoonlijke uitdaging, maar voor mij is het meer dan dat. In onze familie, waar hart- en vaatziekten helaas veel voorkomen, voel ik mij bevoorrecht om gezond genoeg te zijn om deze uitdaging aan te gaan. Helaas delen we niet allemaal hetzelfde geluk. Onze oom Bas Stolk lijdt al bijna vijf jaar aan een zeldzame hart- en vaataandoening genaamd coronair spasme. Ondanks alle medische vooruitgang die er is, is er nog geen geneesmiddel gevonden dat hem beter kan maken", laat ze weten.

"Ik zou mijn deelname aan de Marathon van Rotterdam daarom willen gebruiken om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze zeldzame aandoening. Dit onderzoek zal in 2024 plaatsvinden. Wij hopen een verschil te maken voor onze oom Bas en anderen die lijden aan deze aandoening", vertelt Barbara. Bas Stolk is de broer van de in de AGF-sector bekende transporteur Ton Stolk van Transtolk uit Maasdijk.

Via deze link is het mogelijk om te doneren

Alle donaties komen ten goede aan de afdeling cardiologie UMC Groningen in samenwerking met cardiologie ASZ Dordrecht.

Publicatiedatum: