Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
partnerschappen in Spanje, Griekenland, Nederland en Italië

"Nieuw project voor afzet van Spaanse AGF"

"Na het ontwikkelen van talrijke partnerschappen in Spanje en Portugal, zijn we klaar voor een nieuwe dimensie van ons commercieel aanbod", zo communiceert Raffaele Lasciarrea, directeur van Ilfres, over de oprichting van een filiaal in Spanje.

Ilfres is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de import en export van groenten en fruit met partnerschappen in Spanje, Griekenland, Nederland en Italië. De producten worden gedistribueerd in en buiten Europa.

Raffaele Lasciarrea, directeur van Ilfres

"De missie van het nieuwe project is om de handel tussen de teelt- en afzetgebieden in Europa te ontwikkelen, in het bijzonder tussen Centraal-/Noord-Europa en Zuid-Europa. Het nieuw opgerichte bedrijf streeft ernaar om via de Spaanse telers en handelaren het aanbod van typische mediterrane producten te vergroten en te versterken", verduidelijkt Lasciarrea.

Oogst van ijsbergsla op een perceel van Ilfres

Het project start met een team van handelaren die de afzet van meerdere groenten en fruit zullen ontwikkelen met de vier reeds geregistreerde en bekende merken: Ilfres®, Kiuí®, Juicí® en Mercante Poeta®. "De merken zijn samen met de telers bedacht. Naast een constante kwaliteitscontrole garanderen we ook specifieke diensten die steeds meer gevraagd worden, zoals de vraag vanuit de retail om directe partnerschappen met telers aan te gaan die kunnen voldoen aan de gestelde specificaties. Het is een complexe uitdaging, die we met onze jarenlange ervaring in de teelt evenwel enthousiast willen aangaan."

Voor meer informatie:
Ilfres Cultivar San Javier SL
Tel: +39 327 3270561 (Italië)
[email protected]

Publicatiedatum: