Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

App in stijl van boerenmarkt gelanceerd

MyPrice (Mere) zet Belgische expansie voort
Op 12 april opent de Russische discounter MyPrice zijn vierde Belgische filiaal in Antwerpen. Een vijfde winkel, in Bertrix, staat ook gepland om deze maand te openen, terwijl de keten zoekt naar meer geschikte locaties.
Bron: retaildetail.eu

Spar promoot tomaten van Gran Canaria
Voor het vierde opeenvolgende jaar werkt Spar Gran Canaria samen met de Agrarische Coöperatieve Vereniging van San Nicolás (COAGRISAN) voor de promotie en teelt van tomaten uit La Aldea. De overeenkomst zorgt voor de exclusieve distributie van de in La Aldea geteelde tomaten naar 195 Spar-winkels over het hele eiland.
Bron: spar-international.com

Onverwachte supermarkt onthuld als VK's 'favoriet' voor online winkelen
Volgens een nieuw rapport is Marks & Spencer het meest prominente online supermarktmerk van het land, met de retailer die gezegd wordt de sector te 'domineren'. Volgens onderzoek van Salience Search Marketing leidt M&S de groep als het gaat om volgers en betrokkenheid op sociale media, evenals het aantal merkzoekopdrachten dat het elke maand ontvangt.
Bron: metro.co.uk

Lidl investeert in Madeira
Lidl is begonnen met de voorbereiding van twee stukken grond voor zijn investering in Madeira. Van de vier percelen die Lidl op het oogt had, zijn er twee afgewezen, maar dit zal Lidl niet stoppen om de supermarktketen naar het eiland te brengen.
Bron: madeiraislandnews.com

Frankrijk: Carrefour-Pepsico geschil werpt licht op sleutelrol van reclamezaken van retailers
Het recent opgeloste drie maanden durende prijsgeschil tussen Carrefour en PepsiCo heeft een nieuw aspect van dergelijke onderhandelingen belicht, dat de relatie tussen retailers en leveranciers verandert. PepsiCo heeft aangekondigd dat de twee bedrijven een overeenkomst hebben bereikt waarbij de producten van het voedsel- en drankenconglomeraat, waaronder Pepsi, Doritos chips en Quaker havermout, weer terug zullen keren naar de schappen van Carrefour in Frankrijk.
Bron: reuters.com

Morrisons investeert £1,4 miljoen in nieuw Innovatiecentrum op Greenside locatie in Bradford
Morrisons Greenside verse voedselproductie operatie heeft officieel een gloednieuw innovatiecentrum op locatie geopend als onderdeel van een aanzienlijk investeringsprogramma. Het nieuwe 'Greenside Innovatiecentrum', dat £1,4 miljoen kostte, werd officieel geopend met de onthulling van een plaquette door de leider van de Bradford Council, raadslid Susan Hinchcliffe en burgemeester van West Yorkshire, Tracy Brabin.
Bron: morrisons-corporate.com

VK: App in stijl van boerenmarkt gelanceerd
Consumenten in het VK kunnen nu via een nieuw gelanceerde app vers, lokaal geteeld voedsel rechtstreeks vanaf hun telefoon kopen. Famooshed, een virtuele boerenmarkt-app waar mensen hun gemeenschap kunnen ondersteunen door lokaal vers voedsel te kopen, is gelanceerd met als doel de manier waarop mensen toegang hebben tot en genieten van lokaal geteelde producten opnieuw te definiëren.
Bron: wokingham.today

NRF onthult Top 50 Wereldwijde Retailers van 2024
De National Retail Federation heeft de Top 50 Wereldwijde Retailers van 2024 aangekondigd. Uitgevoerd door Kantar, rangschikt de lijst van 2024 internationale retailers, gebaseerd op hun operationele prestaties aan het begin van 2023. Walmart behield zijn toppositie als 's werelds grootste retailer, met een robuuste online marktplaats en een reeks nieuwe financiële middelen voor shoppers. Amazon bleef op de tweede plaats, gevolgd door Schwarz Group, Aldi, Costco, Ahold Delhaize en Carrefour.
Bron: nrf.com

Publicatiedatum: