Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Didier Lepoutre, Belorta

"Wegens een groeiend aantal Britse klanten is het voor ons belangrijk op de IFE te zijn”

De Belgische coöperatie BelOrta exporteert haar AGF-producten naar 75 landen in Europa en de rest van de wereld. Het bedrijf exporteert ook naar het Verenigd Koninkrijk, wat een van de redenen is waarom ze aanwezig waren op de recente International Food & Drink Event (IFE) in het Excel Centre in Londen. Dit jaar was er een speciale sectie gecreëerd voor de AGF-sector.

"Het is een belangrijk evenement, hoewel het een zeer kleine sectie voor AGF-producten is, maar voor ons is het belangrijk om hier te zijn omdat we een groeiend aantal Britse klanten bij BelOrta zien," legde Didier Lepoutre, Export Manager bij de coöperatie, uit. "Veel van de AGF-producten zijn te vinden op de groothandelsmarkten in Londen zoals New Covent Garden en Spitalfields en ook in de rest van het VK. Dit is deels te danken aan de inspanningen van verschillende exportbedrijven die klant zijn bij BelOrta."


Didier Lepoutre en top-chef Luciana Berry

"We worden rechtstreeks benaderd vanuit het VK voor onze producten, een van onze hoofdproducten is tomaten waarvan we 40 verschillende soorten hebben. Voor de IFE hebben we enkele gerenommeerde chefs uitgenodigd om in Londen te koken met onze Ruby Red-variëteit, die een zeer zoete pruimtomaat is, met rood vruchtvlees en een hoge brix, mensen zijn er dol op. We hebben ook veel aardbeien, paprika's, prei en veel Conference-peren. We sturen een breed assortiment aan producten naar het VK."

De IFE is een evenement voor de horeca met exposanten van over de hele wereld, die ingrediënten, eten en drinken en ook diensten tentoonstellen. Didier zei dat hij door aanwezig te zijn op het evenement hoopt dat mensen BelOrta zullen leren kennen, en als dat nieuwe klanten oplevert, des te beter.

"Onze belangrijkste reden om in Londen te zijn is het vergroten van de naamsbekendheid en om, onder andere, onze Ruby Red tomaat in de schijnwerpers te zetten en natuurlijk om onze klanten en klanten die naar het VK exporteren te ondersteunen, zij zijn degenen die het werk doen en het is dankzij hen dat we producten op de Britse markt hebben. We hebben ook enkele directe lijnen naar het VK. We zijn hier om onze producten te presenteren en gezien te worden en om ondersteuning te bieden aan de bedrijven die onze producten verkopen."

Voor meer informatie:
Didier Lepoutre
BelOrta
Tel: +32 15 565320
[email protected]
www.belorta.be

Publicatiedatum: