Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iedereen klaar voor Kom in de Kas?

Op 6 en 7 april is het weer mogelijk om een blik in diverse kassen te werpen. Bedrijven uit in totaal 18 regio's doen mee. De keuze nog niet gemaakt? Er is echt van alles te zien: bloemen, planten, biologische en traditionele teelt, aardbeien, asperges en zelfs alpaca's. Werp een blik op www.komindekas.nl en kies.

'Kom in de Kas' is het jaarlijkse evenement waarbij de Nederlandse glastuinbouw haar deuren opent voor het publiek. Dit kijkje achter de schermen biedt bezoekers de kans om te zien hoe de teelt van groenten, fruit en bloemen in moderne kassen verloopt. Het evenement benadrukt het belang van duurzaamheid en laat zien hoe de sector bijdraagt aan gezonde voeding en een bloeiende natuur.

In Sint-Annaland wappert de uitnodigende vlag al een paar weken. 4evergreen Sint-Annaland (paprika's) en Kwekerij Kaljouw (komkommers) zijn daar te bezoeken.

Onze redactie doet ook enkele regio's aan. Maandag publiceren wij een fotoverslag. Stuur gerust ook zelf uw foto's naar ons toe voor a.s. maandag 8.30 uur. Dan voegen wij die aan ons verslag toe.

Voor meer informatie:
Kom in de Kas
[email protected]
www.komindekas.nl