Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl Portugal en Portugal Fresh exporteerden 22.300 ton g+f naar 9 Europese landen

VK: Co-op beweert als eerste gemaksretailer validatie van milieudoelen
Co-op is de eerste gemakswinkel in het Verenigd Koninkrijk waarvan de doelen om netto-nul uitstoot te bereiken zijn goedgekeurd door het wereldwijd erkende Science Based Targets-initiatief. Met 2.400 voedingswinkels in het VK is Co-op ook een van de eerste bedrijven in het VK die wetenschappelijk onderbouwde doelen heeft vastgesteld voor het verminderen van de uitstoot veroorzaakt door bos-, land- en landbouwactiviteiten.
Bron: talkingretail.com

Lidl Portugal helpt Portugal Fresh 22.300 ton groenten en fruit te exporteren in 2023
De samenwerking tussen Lidl Portugal en Portugal Fresh heeft honderden lokale producenten geholpen om 22.300 ton groenten en fruit te exporteren naar negen Europese landen. Ongeveer 20 verschillende Portugese AGF-soorten werden geƫxporteerd naar Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Polen, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Slowakije, aldus de discounter.
Bron: esmmagazine.com

VK: Tesco en NatWest bundelen krachten om boeren te helpen kosten te verlagen en te decarboniseren
Tesco en NatWest zullen financiƫle hulp bieden aan boeren die willen overstappen op duurzame land- en tuinbouwmethoden. 1.500 Tesco-boeren zullen profiteren van het vrijwillige schema, evenals toegang tot Tesco's voorkeursleveranciers, met mogelijke volumekortingen op activa zoals zonnepanelen en warmtepompen.
Bron: tescoplc.com

VK: Oddlygood plantaardige producten gelanceerd bij Asda
Het baanbrekende Finse plantaardige merk Oddlygood maakt zijn debuut in de Britse grote supermarkten met haverdrank, ondersteund door een marketinginvestering van zeven cijfers en geleid door zijn nieuwe wereldwijde campagne Een Ode aan Eigenaardigheid.
Bron: retailtimes.co.uk

Jumbo verwijdert plastic verpakking van Nederlandse rode paprika, komkommer en bosui
Jumbo Supermarkten neemt opnieuw stappen om minder verpakkingsmateriaal te gebruiken. Vanaf afgelopen week zijn losse rode paprika's en komkommers van Nederlandse bodem zonder plastic verpakking beschikbaar in alle meer dan 700 winkels en op Jumbo.com.
Bron: jumbo.com

Knorr ontwikkelt bouillonblokje dat bittere smaak in groenten maskeert
Het is een strijd waar veel ouders wereldwijd bijna dagelijks mee te maken hebben. Maar de dagen van het proberen over te halen van je kinderen om hun groenten te eten, kunnen binnenkort verleden tijd zijn, dankzij Knorr's nieuwe 'Supercube'. Het blokje kan worden gebruikt in de keuken zoals een normaal bouillonblokje of over groenten worden gestrooid, en belooft 'aanzienlijk' elke bittere smaak te verminderen.
Bron: dailymail.co.uk

VK: Tesco deelt tip hoe bananen te bewaren
Tesco adviseert klanten om "het bananen op de juiste manier te bewaren" om ze langer te laten meegaan. Een woordvoerder zei: "Bewaar bananen apart, omdat de gassen die ze produceren ander fruit sneller doen rijpen en bederven".
Bron:
dailystar.co.uk

Publicatiedatum: