Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste 50 standhouders ingeschreven voor vernieuwde opzet Aardappeldemodag

Inmiddels hebben al ruim 50 standhouders ingeschreven voor Aardappeldemodag op 21 augustus 2024. "Wij zijn blij om op deze editie vertrouwde deelnemers, maar ook nieuwe bedrijven te ontvangen als standhouder", meldt de organisatie. "Met de nieuwe opzet zal de beurs meer gecentraliseerd zijn en heeft deze kortere loopafstanden. Ondanks dat er geen rooi- en loslijndemonstraties zijn, wordt er wel groots uitgepakt op het gebied van aardappeldemoveldjes en demonstraties van innovatieve technieken. Voor mechanisatiebedrijven is er nog steeds een mooie mogelijkheid om deel te nemen en met een hapje en drankje relaties te ontvangen op hun stand."

Aardappeldemodag stond bekend als een dag met veel standhouders en (rooi)demonstraties. Het beslag wat hierdoor op de gronden van de locatie Westmaas wordt gelegd neemt echter te grote vormen aan. De grond van de locatie is primair bedoeld om proeven aan te leggen. Om ook in de toekomst betrouwbaar onderzoek te kunnen blijven doen is het niet langer verantwoord zoveel oppervlakte van de locatie Westmaas te gebruiken voor de Aardappeldemodag. De kans op schade aan de grond bij een natte(re) editie wordt eenvoudigweg te groot.

"In de huidige aardappelmarkt ervaren wij dat er toenemende behoefte is aan kennis en verdieping en daar willen we met de nieuwe opzet van Aardappeldemodag op insteken. Dat betekent dat we zijn gaan nadenken over een nieuwe opzet van de Aardappeldemodag. Nieuwe onderdelen ontwikkelen, maar ook afscheid nemen van enkele vertrouwde onderdelen, namelijk het mechanisatiepark, de rooidemonstraties en de loslijnen. De oppervlakte wordt kleiner, maar het inhoudelijke programma wordt flink uitgebreid en de ontmoetingsplaats blijft."Aardappeldemodag zal dit jaar veel meer dan voorheen in het teken staan van kennisoverdracht. Er zullen ruim 30 prominente sprekers uit de aardappelbranche op het podium staan om de aardappelsector van Nederland en Belgiƫ te inspireren, informeren en het gesprek aan te gaan. Door de kortere loopafstanden zal de vakbeurs meer gecentraliseerd zijn en is er meer ruimte voor het inhoudelijke programma. De ontmoetingsplaats zoals Aardappeldemodag bedoeld is, zal nog meer tot zijn recht komen."

Klik hier om je in te schrijven als standhouder

Voor meer informatie:
Marieke Ampt - de Jong
Aardappeldemodag
Mob: 06-83642509
info@aardappeldemodag.nl
www.aardappeldemodag.nl

Publicatiedatum: