Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw paprikapakstation geopend in Zwaagdijk

Op vrijdag 22 maart werd het nieuwe pakstation van Growers United in Zwaagdijk officieel geopend. De dag erna gingen de deuren open voor het publiek. Iedereen was welkom om een kijkje te nemen in het pakstation, waar de blokpaprika's van PapriCo sinds deze week gesorteerd en verpakt worden.

De feestelijkheden startten op vrijdagmiddag. Genodigden kregen een rondleiding door het kantoorpand en de verpakkingshal. Aansluitend kwam iedereen bijeen in de hal voor de officiële openingshandeling. Met speeches van Mark Borst (manager operations) en Kees de Kat (algemeen directeur Growers United) werd de officiële openingshandeling verricht: het doorknippen van een lint door de oud-telers/aandeelhouders Quun van Dijk, Theo Jansen en Stephan Persoon. Daarna werd er geproost op een mooie samenwerking.


Rondleiding

Klaar voor de toekomst
Het pand beslaat in totaal 10.000 m² productieruimte en 840 m² kantoorruimte. Het is volledig voorzien van zonnepanelen, voor de eigen opwekking van stroom. "Het productieproces is optimaal geautomatiseerd en staat midden in het productiegebied van de telers, gericht op korte logistieke ketens," vertelt Mark Borst. "Samen met onze telers zijn we klaar voor de groei van de toekomst."


Oud-telers Quun van Dijk, Stephan Persoon en Theo Jansen verrichten de officiële openingshandeling voor het nieuwe paprika pakstation van Growers United in Zwaagdijk.

400 bezoekers
Ook de open dag op zaterdag 23 maart 2024 trok veel bekijks. "De eerste mensen stonden al voor openingstijd voor de deur. We kregen veel enthousiaste reacties op en vragen over de hypermoderne sorteer- en verpakkingsmachines in de hal. Zo'n 400 mensen hebben zaterdag de open dag bezocht. We kijken terug op twee hele mooie dagen."


Locatie Zwaagdijk

Voor meer informatie:
Growers United
info@growersunited.nl
www.growersunited.nl

Publicatiedatum: