Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en na 31,5 jaar uit glastuinbouwsector

Marcel van der Zwan vertrekt bij Triple Group

Per 1 april 2024 zal mede-directielid Marcel van der Zwan vertrekken bij Triple Group om de directie van MTS Euro Products B.V. als COO (Chief Operations Officer) te versterken. De directie van Triple Group wordt voortgezet door Maarten Veldman en Marcel Eek.

De periode tot 1 juli 2024 wordt een overgangsperiode waarin Marcel zijn werkzaamheden voor klanten van Triple Group zal overdragen binnen het team. Met als resultaat dat hij per 1 juli 2024 volledig zal overgaan. Marcel werkte 16 jaar bij Triple Group.

Op LinkedIn deelt Marcel zelf ook nog iets over zijn vertrek. Hij vertrekt na 31,5 jaar uit de glastuinbouwsector.

"In deze periode ben ik getuige geweest van tal van ingrijpende en fundamentele veranderingen in deze sector. Crisissen meegemaakt en erna gelukkig vele oplevingen. Telersverenigingen zijn ontstaan met vergaande professionalisering in afzet en logistiek. De laatste jaren ligt de uitdaging in de energietransitie. De laatste 5 jaar heb ik als interim-directeur veranderingen binnen ondernemingen mogen doorvoeren. Dit bestond het managen van groei, het doorvoeren van een andere cultuur en het implementeren van strategische keuzes. Ik kijk met veel genoegen en plezier erop terug dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren.

In afgelopen jaren heb ik met veel plezier mogen samenwerken met mijn professionele en gezellige collega's en met mijn opdrachtgevers en haar werknemers. Tevens heb ik goede herinneringen aan die bevlogen ondernemers en aan de instanties die de glastuinbouw sector ook een warm hart toedragen. Er is nog genoeg te doen en er zijn nog voldoende uitdagingen om te overwinnen. Ik heb er vertrouwen in dat het de sector gaat lukken. Het verleden laat zien dat het een veerkrachtige sector is die met tegenslagen weet om te gaan. Een sterke cohesie, gezamenlijk optrekken en collectief je stem laten horen moet leiden tot maatschappelijke en politieke acceptatie van deze mooie sector met haar gezonde en mooie (groen en kleurrijke) producten."


De directie van Triple Group: Marcel Eek, Maarten Veldman en vertrekkend directeur Marcel van der Zwan

Publicatiedatum: