Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Nest Family Office verwerft minderheidsbelang in Ardo

The Nest Family Office van de Vlaamse onderneemster Els Thermote verwerft een minderheidsbelang van 20% in Ardo, het familiebedrijf in handen van de familie Haspeslagh. De intrede van Thermote gaat gepaard met een kleine herschikking van het aandeelhouderschap van Ardo.


Foto Ardo

Ardo staat voor de uitdaging om te verduurzamen. De onderneming ondervindt de gevolgen van de klimaatverandering, in de vorm van extremer weer. Het gemiddelde rendement van de teelten is de afgelopen vijf jaar met 20% gedaald, tegenover de vijf jaar ervoor.

De onderneming heeft nog geen vervanging gevonden voor Gabriƫlle Kalkwijk, de CEO van het bedrijf die eind februari plots besloot haar taken neer te leggen. De Nederlandse manager maakte die keuze zelf, omdat ze 'niet langer de nodige energie had' om haar taak volledig op te nemen. Tot de vervanger gevonden is, neemt Jules Noten de taken waar. Hij is de voorzitter van de raad van bestuur van Ardo.

Bron: Ardo

Publicatiedatum: