Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SFC Südamerikanische Frucht-Compagnie GmbH

Nieuw rijp- en logistiekcentrum op groothandelsmarkt Hamburg

De SFC Südamerikanische Frucht-Compagnie GmbH zet vanaf begin april 2024 nieuwe normen met haar nieuwe rijpings- en logistiekcentrum op de groothandelsmarkt van Hamburg. SFC is opgericht in januari 2024 en is een 100% dochteronderneming van de Afrikanische Frucht-Compagnie GmbH (AFC). Het gebouw biedt een opslagruimte van ongeveer 5.500 m2 en koelcapaciteiten voor 900 pallets.

De rijperij heeft 22 kamers met een wekelijkse capaciteit van ongeveer 30.000 kartons bananen en ander tropisch fruit. De nieuwe locatie van de SFC is optimaal voor distributie in het noorden van Duitsland."We willen onze klanten flexibele, servicegerichte en eenvoudige oplossingen bieden. Focuspunten zijn bijvoorbeeld tussentijdse opslag, orderpicking, cross docking en rijpingsdiensten. Onze 24/7- beschikbaarheid maakt de service compleet", legt Stefan Heine, directeur van SFC, uit.

Florian Eßer, eveneens directeur van SFC, voegt toe: "We zijn er trots op dat we met het nieuwe centrum onze jarenlange ervaring en expertise nog beter kunnen benutten. Hiermee zijn ook de rijping en distributie van ons traditionele merk Onkel Tuca voor onze klanten op lange termijn verzekerd." Met een team van 15 medewerkers wil de SFC via innovatieve benaderingen haar concurrentievermogen versterken en uitbreiden.

De SFC Südamerikanische Frucht-Compagnie GmbH, opgericht in januari 2024, is een 100% dochteronderneming van de Afrikanische Frucht-Compagnie GmbH (AFC) en richt zich op logistieke diensten, orderpicking en rijpingsdiensten voor tropisch fruit. De directeuren zijn Stefan Heine (l) en Florian Eßer.

Voor meer informatie:
https://www.afc-frucht.de/

Publicatiedatum: