Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Morgana-appel sponsor ALS Sunrise Walk

In de nacht van 1 op 2 maart vond de ALS Sunrise Walk plaats. Deelnemers liepen 5, 15 of 25 km door Utrecht om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS. Ruim 3150 deelnemers wandelden mee en verlichtten samen de straten van Utrecht in het holst van de nacht. Morgana was trotse sponsor van dit evenement. Deze editie werd er een recordbedrag van €926.000 ingezameld!


Foto: Ilsoo van Dijk

Een appeltje voor de dorst
Om de wandelaars te ondersteunen tijdens hun tocht ontvingen ze heerlijk sappige Morgana appels. "Morgana is de perfecte snack voor de deelnemers", vertelt Saco de Koning, Commercieel Manager Retail bij FruitMasters. "Met haar zoete smaak en sappigheid hebben we deelnemers een verfrissende boost kunnen geven tijdens de wandeltocht. Wij zijn trots dat we op deze manier konden bijdragen aan dit belangrijke evenement voor onderzoek naar deze slopende ziekte."

Enthousiast worden de appels uitgedeeld en in ontvangst genomen. Foto: Ilsoo van Dijk

Maart Morgana-maand
"De hele maand maart staat bij FruitMasters in het teken van Morgana. Maart is de maand waarin de lente van start gaat en de dagen weer langer worden. En met een beetje geluk staan de eerste fruitbomen ook al in bloei. Kortom: een frisse start! Het perfecte moment voor de verfrissende en opwekkende smaak van de Morgana-appel! "Door het seizoenseinde van Doyenne de Comice peren en Gieser Wildeman stoofperen, ontstaat er weer mooi wat ruimte om Morgana® onder de aandacht te brengen. En na een lange donkere winter kijken mensen met smart uit naar het voorjaar. Een beetje extra energie kan men wel gebruiken. Dat is precies wat deze appel biedt. Het is een appel met een gebalanceerde zoete smaak, verkwikkende sappigheid en tropisch aroma. Bovendien is de appel als beste getest in onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Normec op onder andere smaak, frisheid en uitstraling.", aldus Saco. De appel is exclusief verkrijgbaar bij FruitMasters.


Foto: Ilsoo van Dijk

De Groothandel van FruitMasters is vijf dagen per week van 08:00 tot 17:00 uur geopend. Adres: Deilseweg 7, 4191 NX Geldermalsen.

Voor meer informatie:
FruitMasters
Tel: +31 345 578 500
groothandel@fruitmasters.nl
www.fruitmasters.com/nl/groothandel/

Publicatiedatum: