Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prijsperikelen supermarkten week 9

Dirk verlaagt komkommerprijs, bloemkool blijft duur

Tholen - De prijsontwikkelingen van vijf AGF-producten bij online retailers blijven we wekelijks volgen. Hieronder de laatste prijsverschuivingen bij avocado, bloemkool, Galia meloen, handsinaasappelen en komkommers gezien door Supermarktscanner.nl.


Klik hier voor een vergroting

Na een week van diepe aanbiedingen ligt de avocadoprijs weer min op meer op het oude niveau bij de meeste supermarkten. Consumenten zijn bij Jumbo deze week het duurste uit, een avocado kost 1,45 euro per stuk. Bij Dirk is de prijs 99 cent per stuk.


Klik hier voor een vergroting

De bloemkoolprijs leek een daling in te zetten, alleen Dirk houdt de prijs laag op 1,99 euro per stuk. Bij Hoogvliet ligt de prijs op 2,48 euro, bij alle andere supermarkten is de prijs terug op 2,99 euro.


Klik hier voor een vergroting

Geen opvallende ontwikkelingen in de prijzen voor Galia Meloen. De prijzen zijn bij alle supermarkten stabiel gebleven en liggen tussen de 2,49 en 2,75 euro per stuk.


Klik hier voor een vergroting

Een flinke aanbieding bij PLUS voor een netje van 2 kg handsinaasappelen die 2,49 kost. Bij alle andere supermarkten ligt de prijs tegen of rond 10-20 cent boven de 3 euro per netje.


Klik hier voor een vergroting

Dirk verlaagt de prijs van komkommer weer naar het oude niveau van 0,85 cent per komkommer, terwijl de prijs bij alle andere gemonitorde supermarkten op 1,05 ligt.

Prijs en kwaliteit
Prijsdata zijn afkomstig van Supermarktscanner.nl en gebaseerd op de online prijzen in de webwinkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Dekamarkt, Dirk en Hoogvliet. De prijs is een gemiddelde, inclusief de promoties. In deze prijsvergelijking zijn herkomst en kwaliteit niet meegenomen. De meeste supermarkten vermelden deze gegevens niet op hun website, Hoogvliet en Jumbo vermelden het land van herkomst. Mogelijk worden in de bovenstaande prijsvergelijking onrijpe avocado's met rijpe vergeleken en Spaanse komkommers met Hollandse.