Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitsland: Lidl's Tailwind uitgeroepen tot snelst groeiende containerlijn ter wereld

Europees Parlement trekt pasjes voor Amazon-lobbyisten in
De toegangspasjes van Amazon-lobbyisten voor het Europees Parlement zijn ingetrokken vanwege een ruzie over de vraag of de e-commercegigant wel toestaat dat er goed naar hem wordt gekeken.
Bron: bbc.com

VK: Sainsbury's wil 1.500 banen schrappen
De Britse supermarktgroep Sainsbury's heeft aangekondigd dat het van plan is om ongeveer 1.500 banen te schrappen, omdat het op zoek is naar kostenbesparingen om terug te investeren in het bedrijf. Sainsbury's, na Tesco de grootste supermarkt van Groot-Brittanniƫ, gaf aan dat de banen zullen verdwijnen bij het winkelondersteuningscentrum, de contactcenteractiviteiten, de bakkerijen in de winkels en het algemene goederenverwerkingsnetwerk.
Bron: reuters.com

Duitsland: Lidl's Tailwind uitgeroepen tot snelst groeiende containerlijn ter wereld
Terwijl andere winkelketens zich hebben teruggetrokken uit het charteren van schepen sinds de coronapandemie afnam, heeft Tailwind Shipping Lines, eigendom van de moedermaatschappij van de Duitse supermarktketen Lidl, het aantal schepen verdubbeld. Uit gegevens van de in Aziƫ gevestigde containeranalisten Linerlytica blijkt dat de vervoerder de snelst groeiende ter wereld is.
Bron: splash247.com

Publicatiedatum: