Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gemaksassortiment avocadoblokjes, halve avocado's en guacamole 30 dagen vers in koeling

De recente Fruit Logistica in Berlijn was het toneel voor de officiële lancering van Halls' Naked Avocado assortiment. Het verse gemaksassortiment van avocado's omvat blokjes, halve avocado's en guacamole.

"Deze nieuwe reeks richt zich op een breed klantenbestand en zorgde voor nogal wat opschudding op Fruit Logistica met meer interesse en vraag dan we hadden verwacht en leidde tot boeiende gesprekken met allerlei klanten vanuit de foodservice, retail en chefs. Het motto is 'Niets te verbergen, niets te verspillen'"

Halls stond in 1999 aan de voorhoede van het brengen van de eerste machinaal geteste ready-to-eat avocado's naar de Britse markt, maar als consumenten vinden we helaas nog steeds, onrijpe, overrijpe avocado's of interne defecten in te veel avocado's in de supermarktschappen. Er zijn gegevens die suggereren dat maar liefst 30% van de avocado's wordt weggegooid bij consumenten thuis.

"De wereldwijde avocado-categorie blijft groeien, maar consumenten moeten een goede ervaring hebben en velen zullen doorgaan met het kopen van verse avocado's. Deze nieuwe reeks 'Naked Avocado's' is ook 100% vers, zonder toevoegingen of conserveermiddelen, niet ingevroren en niets wordt ingevlogen. Het plaatst Halls in een prima positie om elke avocadokoper in elk kanaal te bedienen, aangezien ieders behoeften verschillen."

"Het is een evenwicht tussen voedselverspilling en verpakking, ons product blijft 30 dagen vers onder koeling en alles wordt in Frankrijk gemaakt. Plastic is momenteel onvermijdelijk omdat het de houdbaarheid bewaart, maar we zorgen ervoor dat onze verpakking minimaal 50% gerecycled materiaal bevat. We beoordelen regelmatig materialen en hebben sinds de introductie van het product het gewicht van het verpakkingsmateriaal al gehalveerd van 29g naar 17g zonder compromis aan het product."

Het nieuwe assortiment verkoopt momenteel erg goed in Frankrijk en Luxemburg bij tal van retailers en foodservice outlets, en na Berlijn wordt het actief bemonsterd door belangrijke retailers in Spanje, Duitsland, Scandinavië, Nederland, Italië en Oost-Europa. We zijn van plan om vanaf half maart te beginnen met bemonsteren in het VK.

Voor meer informatie:
Paul Devlin​​​​
HL Hall
Tel: +44 (0) 1892 723488
paul@hlhall.co.uk
www.hlhalls.com

Publicatiedatum: