Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mitrofresh start bouw nieuw distributiecentrum

Na het bereiken van het punt van afronding van onze twee innovatieve teeltfaciliteiten in Kosovo, is nu de tijd aangebroken om onze orderpicklocatie in Maasdijk (NL) te vernieuwen. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke mijlpaal in onze groei", vertelt Valon Bahtiri. "We worden duurzamer, zowel binnen als buiten. We gaan voornamelijk zonnepanelen gebruiken om onze eigen elektriciteitsbehoefte op te wekken. Door slim gebruik te maken van restwarmte gaan we circulariteit binnen het nieuwe pand van Mitrofresh maximaliseren. Zoals de warmte uit de koelcellen die wordt hergebruikt om het kantoor te verwarmen."

De extra opslagcapaciteit van meer dan 1.000 palletplaatsen verdeeld over 8 verschillende temperatuurzones biedt ook mogelijkheden om in de toekomst diepvriezers toe te voegen. "Door te investeren in een automatisch orderverzamelsysteem kunnen we het aantal te verzamelen dozen verdubbelen ten opzichte van de huidige capaciteit. Bovendien garandeert het nieuwe scantunnelsysteem dat elk pakket op de juiste pallet terechtkomt. Nieuwe innovaties waardoor ook klanten met kleinere orders optimaal bediend kunnen worden. Want bij Mitrofresh is elke klant belangrijk!"

De bouw start vanaf het tweede kwartaal van 2024. Tijdens de nieuwbouw verhuist het kantoor en magazijn van Mitrofresh naar het einde van de straat; Transportweg 49, 2676 LM Maasdijk.

Voor meer informatie:
MitroFresh
Transportweg 61
2676 LM Maasdijk
T: +31 (0)174 245543
v.b@mitrofresh.com
www.mitrofresh.nl

Publicatiedatum: