Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe rollen-reinigingsset voor aardappelen, uien en wortelen

DT Dijkstra introduceert een rollenreinigingsset, geschikt voor o.a. aardappelen, uien en wortelen. "De machine verwerkt de productstroom op milde wijze en verwijdert kluiten, natte en losse grond, stenen, loof en onkruid uit zowel een droge als een natte productstroom."

"Een uniek principe"
De Evolution Separator bestaat uit meerdere segmenten van een grote flexibele rubberspiraalrol voorzien van luchtkamers en een kleinere gladde tegenrol. "De draairichting en de hoogte van deze tegenrol is ten opzichte van de spiraalrol onafhankelijk instelbaar. Deze afstelling is afhankelijk van de vervuilingsgraad van het product. Door de verschillende spiraaluitvoeringen is de Evolution Separator in alle omstandigheden en producten inzetbaar. De combinatie van onafhankelijk en direct aangedreven rollen met de doordachte PLC-aansturing maakt het mogelijk om in alle omstandigheden de reiniging optimaal, efficiƫnt en productvriendelijk af te stellen", zo leggen ze uit.

Voor meer informatie:
DT Dijkstra
Landbouwkade 6
8304 AE Emmeloord
+31 (0)527 30 77 00
info@dtdijkstra.nl
www.dtdijkstra.nl

Publicatiedatum: