Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Richard Strijbis, Tovano:

"Ramadan geeft verkoop dadels extra zetje, maar het is jaarrond een groot artikel"

Tholen - De aanstaande Ramadan zorgt traditiegetrouw weer voor wat extra vraag naar het dadelassortiment bij Tovano in Maasdijk. In deze maand wordt het vasten tenslotte dagelijks verbroken met het openen van een dadel. "Maar het is niet dat ik extra containers voor de Ramadan binnen laat komen. Wij zien de hele dadelcategorie jaarlijks groeien en verkopen het hele jaar door leuk dadels. Jaarrond is het bij ons een groot artikel. Ook verkopen we steeds meer Branchettes, ofwel dadels aan de tak", vertelt Richard Strijbis.

Tovano biedt een breed assortiment aan dadels aan, variƫrend van Tunesische dadels, Medjoul-dadels, Mazafati-dadels, aangevuld met producten als dadelpasta, dadelstukjes en chocoladedadels. "In verschillende keukens worden steeds meer dadels gebruikt, men verzint steeds weer andere dingen. En het leuke is dat we dankzij dit brede assortiment voor elk wat wils hebben. De Medjoul-dadel blijft uniek in zijn soort, maar met ons assortiment Tunesische dadels hebben we prijstechnisch een wat interessantere variant in huis, terwijl het kwalitatief ook hele goede dadels zijn."

"In mijn ogen wordt er soms weleens te makkelijk over dadels gedacht. Probeer maar eens dadels van de juiste bron in de juiste kwaliteit, maat en verpakking in te kopen. Ik zit inmiddels zo'n dertig jaar in deze business, maar heb tien jaar terug pas echt de leveranciers gevonden die ik zocht. Dat is superbelangrijk, want anders heb je altijd gedoe met certificeringen en leveringen."

Voor meer informatie:
Richard Strijbis
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
+31 (0)174 52 83 33
richard@tovano.nl
www.tovano.nl