Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Courgettetelers starten met eigen verkoop

Courgette Royale is de nieuwe naam waaronder de Westlandse courgettetelers Johan en Guus Zwinkels hun groene en gele courgettes verkopen. Het eigen verkoopteam van het teeltbedrijf zal, vanaf nu, de verkoop gaan verzorgen.

"Binnen ons bedrijf hebben we het proces van teelt tot verkoop in eigen beheer waardoor we onze lijnen kort houden en in direct contact staan met onze klanten", legt Johan uit. "Wij kunnen daarom maatwerk leveren en de wensen van onze klanten zo goed mogelijk invullen."

Voor Courgette Royale is een nieuwe verpakking ontwikkeld. Voor de groene courgettes een dichte doos en een open zwarte doos met opdruk.

De gele courgettes gaan standaard in een dichte doos maar kunnen uiteraard ook in de open zwarte doos met opdruk worden verpakt, benadrukt Johan. "Al onze courgettes worden in de eindverpakking geoogst om zo de handelingschade tot een minimum te beperken. Zo kunnen we een mooi en kwalitatief hoogstaand product leveren."

De specialties van het bedrijf zullen onder CourgetteFleur Zwinkels verkocht blijven worden. "We kunnen met de groene en gele Courgette Royale erbij een mooi compleet pakket aan bieden."

Voor meer informatie:
Courgette Royale
Pruimenlaan 4
2691 JR s’Gravenzande
06-51988291 (Johan)
06-83896217 (Guus)
verkoop@courgetteroyale.com
www.courgetteroyale.com

Publicatiedatum: