Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving voor Fruit Attraction Madrid 2024 nu geopend

De inschrijving voor deelname aan de Fruit Attraction Madrid 2024 is officieel geopend. Deelnemers aan de 2023-editie van de beurs hebben tot en met 22 februari 2024 de mogelijkheid zich te registreren voor deelname met gebruikmaking van 'priority booking'.

Voor de terugkerende exposanten die hun aanvraag indienen en de reserveringskosten betalen, biedt priority booking de kans om hun locatie en oppervlakte te vernieuwen of wijzigingen aan te vragen. Voor 2023-deelnemers die de deadline voor priority booking niet halen of die nieuwe exposanten zijn, worden aanvragen vanaf 23 februari 2024 verwerkt op basis van 'first-come, first-served'.

Voor geïnteresseerden in de beurs is de deelnamegids van Fruit Attraction Madrid 2024 direct op te vragen via Deelnamegids van Fruit Attraction Madrid 2024 of via de website van Fruit Attraction Madrid 2024 te downloaden.

De 16e editie van Fruit Attraction Madrid, georganiseerd door IFEMA en FEPEX, zal plaatsvinden van 8 tot 10 oktober 2024 in Madrid, Spanje. De beurs spreekt van een toename van 16% in professionals en een groei van 10% in exposanten en oppervlakte tijdens de vorige editie. Met segmenten als verse producten, innovatie & technologie en logistiek voor vers voedsel, biedt Fruit Attraction Madrid een platform voor alle professionals in de sector en positioneert zich als de toonaangevende beurs voor innovatie en handel in de wereldwijde markt voor fruit en groenten.

Belangrijke cijfers van Fruit Attraction 2023:

  • 103.868 professionals uit 145 landen
  • 2000 exposanten uit 56 landen
  • 64.400 m2, verdeeld over 9 hallen
  • 700 grote kopers uit 66 landen

Naast individuele deelname bieden Holland Fresh Group en Vlam all-inclusive concepten aan voor deelname respectievelijk aan het Nederlandse of het Belgische paviljoen, vanaf 9m2. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Muriel Halling (HFG) of Nele Avermaet (Vlam).

Bron: Intraservice

Publicatiedatum: