Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-kooplieden gezocht voor Amersfoortse Boerenmarkt

Tholen – Ter uitbreiding van het biologische aanbod op de wekelijkse Boerenmarkt in Amersfoort is de gemeente op zoek naar kooplieden. Ze zijn met name op zoek naar een aanbieder van vlees en/of vis. Op de markt die op vrijdag van 11:00 tot 17:00 op het Eemplein gehouden wordt staat al jaren een kraam met biologische AGF. Ook staat er iemand met biologische kaas en een bakker. In het voorjaar en de zomer wordt dit aangevuld met onder andere plantjes. Ze gaan bij de Boerenmarkt voor een zo breed mogelijk biologisch aanbod en komen daarom graag in contact met geïnteresseerde ondernemers, zodat er een mooi divers assortiment kan worden aangeboden aan de inwoners van Amersfoort en omstreken.

Tuinderij De Elzenkamp staat al geruime tijd wekelijks met een kraam vol biologische groenten en fruit op de Amersfoortse boerenmarkt. De kraam staat tegenover de uitgang van de bibliotheek. "We staan al een aantal jaar op de boerenmarkt in Amersfoort en zien onze klandizie jaar op jaar groeien. Echt een fijne plek met lieve en trouwe klanten. We staan er iedere vrijdag. Weer of geen weer. Dat wordt gewaardeerd, want weer of geen weer, onze vaste klanten zijn er iedere week", vertelt Arjen van Slooten.

Voor meer informatie:
Markt en Haven gemeente Amersfoort
Hof 2
3811 CJ Amersfoort
033 4695070
marktenhaven@amersfoort.nl
www.amersfoort.nl