Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amazon Prime-leden krijgen gratis HelloFresh

Spanje: Dia boekt 3,1% omzetgroei in boekjaar 2023
De Spaanse retailer Dia heeft 2023 afgesloten met een jaar-op-jaar groei van 3,1% in de like-for-like omzet naar € 7,6 mld, terwijl de omzet in het vierde kwartaal € 1,9 mld bedroeg. Dia verklaarde in een update dat de prestaties werden gekenmerkt door financiële stabiliteit, omdat het prioriteit gaf aan winstgevendheid en schuldvermindering naast omzetgroei.
Bron: esmmagazine.com

VK: Amazon Prime-leden kunnen nu gratis bezorging op HelloFresh-bestellingen krijgen
"Bespaar het hele jaar op HelloFresh-maaltijden met gratis bezorging via je Prime-lidmaatschap. Als je goede voornemen voor het nieuwe jaar is om je kookkunsten te vergroten, dan komt een Amazon Prime-lidmaatschap goed van pas. Prime leden hebben nu toegang tot inspirerende recepten en verse ingrediënten van HelloFresh zonder dat er bezorgkosten voor een heel jaar in rekening worden gebracht," maakte Amazon VK bekend.
Bron: aboutamazon.co.uk

Aldi maakt het nog gemakkelijker voor klanten om Brits te kopen
"Aldi heeft een 'Best of British' sectie op haar website geïntroduceerd in een poging om de consument te helpen Britse bedrijven te steunen. Vorig jaar was meer dan 80% van de omzet van Aldi afkomstig van Britse leveranciers, waarbij de supermarkt marktleider was in de afzet van Britse AGF," meldt het bedrijf.
Bron: aldipresscentre.co.uk

VK: Too Good To Go app trots op 30 mln geredde maaltijden sinds start
Too Good To Go zegt dat het de mijlpaal van 30 mln gespaarde maaltijden heeft bereikt sinds de start in het VK acht jaar geleden. Het bedrijf meldt dat het nog steeds groeit, met in 2023 een groei van 36% op jaarbasis in het aantal bespaarde maaltijden en Britse gebruikers die meer dan € 111 mln besparen. Londen, Birmingham en Bristol waren de topsteden.
Bron: talkingretail.com

VK: John Lewis overweegt 11.000 banen te schrappen na verlagen ontslagvoorwaarden
De eigenaar van John Lewis en Waitrose overweegt om de komende vijf jaar tot 11.000 banen te schrappen nadat de winkelketen de ontslagvoorwaarden heeft verlaagd.
Bron: theguardian.com

Spar Gran Canaria evalueert investeringen in winkelnetwerk in 2023
Spar Gran Canaria kijkt terug op de investeringen in het retailnetwerk in 2023: drie nieuwe winkels openden hun deuren voor klanten, Spar Bahía Feliz, Spar Express Puerto Azul en Spar Taliarte in Telde. Nog eens acht winkels werden gemoderniseerd: Spar Pi y Margall, Spar Anfi, Spar San Juan de Guía, Spar La Garita, Spar Siete Palmas, Spar Pintor Felo Monzón, Spar Castillo del Romeral en Spar Tejeda.
Bron: spar-international.com

VK: Aldi maakt nieuwe receptenpagina
Aldi is op een missie om het land uit de groente- en fruitgewoontes te halen nadat uit nieuw onderzoek is gebleken dat bijna een kwart van de Britten elke week dezelfde producten koopt. De goedkoopste supermarkt van het VK heeft een reeks recepten samengesteld om de Britten bij het koken te inspireren en zal deze het hele jaar door aanvullen met nieuwe recepten. Het onderzoek onthulde ook dat bijna zeven op de 10 (68%) altijd bananen en aardappelen koopt, terwijl meer dan de helft (55%) zegt dat ze er altijd voor zorgen dat appelen en uien in hun winkelwagentje liggen. Ondertussen staan pompoen, granaatappel en aubergines onderaan de lijstjes met producten als boerenkool, asperges, avocado en kersen.
Bron: aldipresscentre.co.uk

Denemarken: Pernille Skipper genomineerd als voorzitter van Coop Amba
De nationale raad van Coop heeft voormalig parlementslid en politiek woordvoerder van Enhedslisten, Pernille Skipper, genomineerd voor de functie van voorzitter van Coop Amba. Coop Amba, de vereniging achter Coop Danmark, heeft bijna twee miljoen Denen onder haar leden en eigenaren.
Bron: esmmagazine.com

Publicatiedatum: