Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deelname Fruitteeltbeurs Houten - stand 11

Staay Food Group op zoek naar uitbreiding hardfruitareaal

Op 24 en 25 januari presenteert Staay Food Group zich voor het eerst op de Fruitteeltbeurs in Houten. Met de exclusieve rassen Early Desire, Dazzling Gold en Red Conference heeft de hardfruitspecialist namelijk een bijzondere positie in de markt. Om aan de vraag te kunnen voldoen, is Staay Food Group op zoek naar uitbreiding van het areaal.

Zowel telers als retailers zijn op zoek naar rendement. Met innovatieve en toekomstgerichte teelt, wordt toegevoegde waarde en onderscheid gecreƫerd. Ook met oog op de toenemende internationale concurrentie is dit essentieel. Staay Food Group heeft met haar drie clubrassen de rechten voor de verkoop van onderscheidende peren. De vroege herfstpeer Early Desire, de smaakvolle Dazzling Gold en de jaarrond beschikbare Red Conference vullen het assortiment traditionele rassen perfect aan.

"Kom kennismaken tijdens de Fruitteeltbeurs (stand 11) en ontmoet de verkoopspecialisten van Frupaks-Vernooij en Direct Fruit Services. Zij presenteren graag onze clubrassen en de mogelijkheden van een samenwerking", meldt het team van Staay Food Group.

Voor meer informatie
Staay Food Group B.V.
Frupaks-Vernooij / Direct Fruit Services
Joop Vernooij 06-52337978
Alex van Ieperen 06-22458742
marketing@staay.nl
www.staay.nl
www.redconference.nl
www.earlydesire.nl
www.dazzlinggold.eu

Publicatiedatum: