Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omzet Vomar groeit dubbel zo snel als de markt

Vomar Voordeelmarkt heeft in 2023 een omzetstijging van 17 procent behaald ten opzichte van 2022. Daarmee is de omzet van het supermarktbedrijf, het afgelopen jaar, ruim twee keer zo snel gegroeid als de markt. En dat al voor het zevende jaar op rij. De totale markt groeide volgens Nielsen met 7,6 procent ten opzichte van 2022, zo meldt de supermarktketen.

Algemeen Directeur van Vomar, Aart van Haren: "Ook afgelopen jaar wist de klant ons weer meer te vinden en ook beter te waarderen en dan met name voor onze lage prijzen, blijkt uit klantonderzoek. We blijven daarom hard werken om dit ook het komende jaar waar te blijven maken."

Klaar voor de toekomst
Medio april neemt Jim Zwanenburg (red. huidige CFO van Vomar) het stokje als CEO over van Aart van Haren. Daarmee komt er na ruim 20 jaar weer een familielid van de oprichters aan het roer te staan van Vomar. Het succes van Vomar betekent niet dat de supermarktorganisatie achterover gaat leunen. "We gebruiken ons succes om flink te investeren in de toekomst", aldus Van Haren. "Zo verbouwen we onze eigen slagerij in Alkmaar om deze duurzamer, efficiënter en moderner te maken. Daarnaast investeren we fors in de verduurzaming van onze winkels en de ontwikkeling van onze medewerkers met verschillende opleidingsprogramma’s."

Bron: Vomar

Publicatiedatum: