Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoofdbedrijf van Spaanse Fruca draagt €90 miljoen over aan drie nieuwe holdings

Het Spaanse Idol Valores, moedermaatschappij van tuinbouwbedrijf Fruca Marketing, heeft net een splitsing in zijn vermogen ondergaan. Het bedrijf, dat bijna €145 miljoen aan maatschappelijk kapitaal had, heeft meer dan €90 miljoen verdeeld over drie nieuw opgerichte bedrijven: La Forja Futuro, Malagón Finanzas en Hortisano la Herrera.

Deze drie bedrijven, die hun statutaire zetel in het hoofdkantoor van Fruca in Fuente Álamo hebben, leggen zich toe op de "aankoop, overdracht en verwerving voor eigen rekening van aandelen in entiteiten van alle soorten, of ze nu rechtspersoonlijkheid hebben of niet, evenals het beheer van dergelijke aandelen door middel van de overeenkomstige organisatie van materiële en menselijke middelen". Met andere woorden, ze vervullen de functie van een holding.

La Forja Futuro heeft meer dan €70 miljoen ontvangen met deze overdracht, 77% van het totaal overgedragen bedrag, Malagón Finanzas €11 miljoen en Hortisano la Herrera €8 miljoen.

Hoewel deze verandering in juli officieel werd geregistreerd in het Handelsregister, werd deze pas op 28 november van kracht.

Bron: murciaplaza.com

Publicatiedatum: