Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kanzi opent Oplaadstation midden op Utrecht Centraal

Op dinsdag 28 november is het Kanzi® Oplaadstation geopend midden in de stationshal van Utrecht Centraal. "Met meer dan 250.000 reizigers per dag is het het drukste station van Nederland. Reizigers wanen zich in een heuse boomgaard en kunnen zich opladen met de energie van een Kanzi-appel die ze zelf uit de boom kunnen plukken. Met het plukken van een appel maken bezoekers tevens kans op prijzen zoals een loopband, Samsung Galaxy Watch en Sony Noise-cancelling koptelefoon", zo meldt FruitMasters.

Onder het motto 'The Power of Great Taste' wordt de nieuwe Nederlandse oogst geïntroduceerd met de campagne: 'Zie wat je kunt doen met de energie van één Kanzi -appel'. "Een Kanzi-appel kan men energie geven voor 17 minuten stevig doorlopen op het perron, 21 minuten e-biken naar het station, of 40 minuten werken in de trein. Met een Kanzi-appel heeft men weer voldoende energie om je reis te vervolgen."

Het Kanzi Oplaadstation is geopend tot en met zondag 3 december, doordeweeks van 08.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
4191 NX Geldermalsen
+31 (0)345 578 800
info@fruitmasters.com
www.fruitmasters.com

Publicatiedatum: