Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iraanse AGF-export zou met 300% toe kunnen nemen

De export door plattelandscoöperaties in Iran wordt naar verwachting dit jaar met 300 procent verhoogd in vergelijking met vorig jaar. Ruhollah Latifi, directeur-generaal van het Bureau voor Bedrijfsmonitoring en Ontwikkeling, meldde dat deze coöperaties in de eerste acht maanden van het huidige Iraanse kalenderjaar meer dan $135 miljoen aan goederen hebben geëxporteerd. In het vorige jaar bedroeg de totale export van deze entiteiten $50 miljoen.

Volgens Latifi bedroeg de totale export van voedsel- en landbouwproducten vorig jaar ongeveer $5,1 miljard. In de eerste acht maanden van het huidige jaar alleen al is er voor $3,5 miljard aan dergelijke producten geëxporteerd. Onder de belangrijkste geëxporteerde producten in de eerste acht maanden van het huidige Iraanse jaar vallen onder andere fruitconcentraat, dadels, appelen, citrus en meer.

Bron: tehrantimes.com

Publicatiedatum: